Szerintetek milyen a versem? Nagyon közhelyes?
Érzés
Van bennem egy érzés
de nem tudom,mi lehet
feltennék egy kérdést
olyannak,aki ismerhet.
Döntök,hogy elhiszem
bármi legyen a válasz
úgyse értené senki sem
nem lesz nekem támasz.
Van bennem egy érzés,
ami a felszínre törne
marad örökre a kérdés:
vajon mi tehet tönkre?
Van bennem egy érzés
a válaszomat keresem
marad örökre a kérdés:
ez vajon a szerelem?
Sokat írok, sokféle témában, de mindig attól félek, hogy túl közhelyes a szöveg. Szerintetek?
olyannak,aki ismerhet ->helyette: annak,aki ismerhet.
Valahogy azért tetszik, nem tudom miért,vívódás. Szerintem írjál és hangosan is mondd el, érezd a ritmusát - és ne törődj, hogy "közhelyes" ne zavard meg a saját ihleted. Olyan, amilyen. Majd mások kritizálják - mindjárt itt is jön 500 "de igen" "ne írj" stb. Ha jön amit írni akarsz - írjad le. Naplót is írj, az segít, hogy az érzéseid, tapasztalataid rendezettebbé legyenek.
Nem rossz.
De nálunk az osztály fele írt ilyeneket középiskolában. :D Szóval annyira nem is különleges.
Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy közhelyes, vagy mások mit gondolnak róla. A lényeg, hogy neked tetszik és így kiadod magadból az érzéseidet. Nem megrendelésre készülnek. Hanem önmagad kifejezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!