Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A volt baratnojere emlekeztettem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt baratnojere emlekeztettem?

Figyelt kérdés

Talalkoztam egy fiuval.

Aztan masnap, lattam hogy valami nem oke. Nem ugy ir mint elotte, es rakerdeztem, hogy mi az oka. Es mondta, hogy sokat tanul, es hogy a volt baratnojere emlekeztettem. Es fel belehulyulni valakibe ujra. Fel a csalodastol.

Ez mar kb egy honapja tortent. Azota is beszelgetunk. De mint baratok. Semmi utalast nem tesz, hogy remenykedhessek. De ezt meg ertem.

Csak kivancsi vagyok a velemenyetekre, tortent mar hasonlo veletek? Es hogy, hogyan alakakult:)

2018. máj. 12. 23:22
 1/2 A kérdező kommentje:
*alakult
2018. máj. 12. 23:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még nincs túl a volt barátnőjen ha hozza hasonlít, nem áll még készen uj kapcsolatra.
2018. máj. 12. 23:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!