Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel egészíthetném ezt ki?
Nemsokára eljön az első évfordulónk, és már tervezgettük, hogy hogy legyen. Eddig úgy néz ki, hogy a barátom csinál valami kis ebédet, és akkor náluk leszunk. Este pedig elmennénk valahova beülni, beszélgetni. És ha a szüleim is megengedik, akkor együtt aludnánk. (Első együttalvás lenne.)
Viszont én is szeretném meglepni a barátomat valamivel, gondoltam olyanra, hogy veszek valami szép fehérneműt, de valószínű, hogy akkor fog megjönni, szóval a szeretkezés kizárt.
Most viszont gondolkodok egy ilyen párnán, amin közös fénykép van. Nem tudom ez mennyire jó ötlet, van egy csomó párnája, szerintem aranyos lenne ott.
Vagy együtt járunk edzőterembe, és gondoltam arra is, hogy veszek neki egy ilyen karkötőt, amin egy kis súlyzó van. (Ezzel mondjuk az a baj, hogy aliexpress-en láttam, és lehet sok idő, mire megjön.)
Szerintetek mivel lephetném meg én is őt? Vagy ez már így is sok lenne?
Szerintem a párnás dolgot hanyagold, szerintem az túl átlagos.
A karkötő az személyre szóló,aranyos ajándék lenne de én migos azt mondom hogy csinálj neki egy zenés videót.
Én anyukámnak anyák napjár, barátnőim szülinapjára is azt szoktam csinálni és mindig nagyon örülnek neki, szerintem ennél személyre szólobb nem is nagyon van.
A videoshow alkalmazással szoktam csinálni, nagyon könnyű.
Belerakod a kedvenc képeiteket, a kedvenc zenéteket/ zenéjét és kész is. :)
De ahogy érzed.
Te ismered, te tudod mit szeret, minek örül. :)
Remélem sikerül majd meglepned, sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!