Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire elítélendő egy 15L éves és egy 20F kapcsolata?
Szomszédok vagyunk , régóta ismerjük egymást , és mostanában mindig 'udvarol' nekem a szomszéd lány :P
Normális lányról beszélünk , egyértelműen akar tőlem valamit .
Szerintetek mennyire elítélendő lenne ha esetlegesen osszejonnék vele ?
Teljesen komoly, őszinte válaszokat kérek
Sok mindentol fugg, de ne varj sokat a kapcsolattol szerintem semmikepp sem. Nagy szerencse kell ahhoz, hogy 1-2 evnel tovabb birjatok. A lany most eli meg tinedzser koranak a legszebb reszeit, te meg lassan mar felnott leszel. (Igen, szerintem meg nem szamit felnottnek egy 20 eves).
Haosnlo a vilagnezete egy 15 es egy 20 evesnek, kb mindketten tinedzserek, de a 20 eves mar tobb mindent megelt, nagyobb igenyei vannak.
Ha tudsz varni ra, a lany erett, akkor van eselye a kapcsolatnak, de ahogy mondtam - nem sok.
Objektíven felejtsd el
Ugyanígy voltam de 21 évesen 15 volt a barátnőm
Elején jól megvoltunk de aztán jött a káosz. Ugyanis 15 évesen formálódik a személyisége..
Nálam a nagy szerelem a részéről átalakult
1. Pénzt kért
2.mással aludt
3.mással szexelt de titkolta..
A végén mással jött össze és még velem kiabált a bolt előtt ahol akkor diákmunkázott..
Ez egy hulladék generácio mocsárra pedig nem lehet építeni
Figyelj ... nem törvénybe ütköző, de nagyon furcsa. A 15 éves lány egy évvesztes 8. osztályos általános iskolással ér fel vagy normál esetben egy első éves gimis lánnyal.
Akárhogy nézem egy nagyon gáz lenne.
Ezt mind 20 évesen mondom... veled egykorú vagyok. Én soha az életben nem kezdenék ki 18 alatti lánnyal.
14 évesen még nem tudják a gyerekek, hogy mit akarnak. Amerikában ezért börtönbe mennél. Ismerek olyan lányt aki hasonló korú és egy házi buliban velem és egy másik haverommal (mindketten 18 fölött) édeshármast akart. Léteznek nagyon kezdeményező gyerekek, de felnőttként neked kell visszatartanod magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!