Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért mondja magára, hogy hülye?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja magára, hogy hülye?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm és azt mondja magára,hogy hülye. De pedig nem az! De azt mondja hogy ő az. Miért mond ilyeneket? :(

2018. máj. 7. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért mondja, hogy te meg mondd vissza neki, hogy “nem vagy hulye, okos vagy”, ez amolyan ego booster technika, engem hosszútávon idegesitenek az ilyen emberek
2018. máj. 7. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:
jaaa, az elsonek igaza van, azert mondja, hogy visszamond neki, hogy nem hulye, hanem okos.
2018. máj. 7. 17:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is szoktam mondani, ha valamit elrontok vagy nem figyelésből mást teszek. És így aaahh de hülye vagyok bmeg:D

De nem mondom állandóan,ez inkább egy "vicc", de amúgy ha ő örökké ezt hajtogatja, akkor tényleg a visszaigazolásodra vágyik.

2018. máj. 7. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!