Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok! Hogyha álmaitok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyha álmaitok pasijával találkoznátok, kívül-belül tökéletes lenne nektek és eldönthetnétek, hogy legyen-e szűz vagy sem, akkor melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
Főleg a 17 év körüli(+/- 1 év) lányok véleményére vagyok kíváncsi.

2018. máj. 3. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem az is elég lett volna, hogyha azt írod, hogy szimpatikus sráccal. De amúgy erre a kérdésre én is kíváncsi vagyok.
2018. máj. 3. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:
13%
Én már 2*17 vagyok, de tudom, hogy 17 évesen is a hideg rázott attól, hogy egy béna, tapasztalatlan, szűz sráccal kezdjek. Nem is volt dolgom szűzzel soha szerencsére.
2018. máj. 3. 20:32
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem is sokkal jobb ha nem szűz hanem már tapasztalt!
2018. máj. 3. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem, ha én szűz vagyok legyen ő is és akkor senkinek sem ciki annyira, ha én sem akkor legyen tapasztalt, mutasson valami újat
2018. máj. 3. 20:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tökéletesen mindegy? :D
2018. máj. 3. 21:25
 6/10 anonim ***** válasza:
egyetértek a 4-es válaszolóval
2018. máj. 3. 21:38
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Nekem mindegy. Meglenne mindkét szitunak az előnye és a hátránya is. Ha dönteni kéne, akkor inkább ne legyen szűz, bénázok én eleget egyedül is.
2018. máj. 4. 07:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Inkább legyen szűz, egyszer szeretném elvenni egy pasi szüzességét.

/L

2018. máj. 4. 23:36
 9/10 anonim ***** válasza:
37%

Ne legyen szűz. Februárban vesztettem el a szüzességemet a barátommal, aki már nem volt az és előny volt, hogy ő nem izgult, meg nem félt előttem levetkőzni, tudta, hogy haladjon, ez nekem is segített.

A legjobb barátnőm és a barátja is szűzek voltak és barátnőm mesélte, hogy annyit bénázott a srác, hogy hihetetlen és egyáltalán nem élvezi vele a szexet. Persze, tudom, nincs könyvbe írva, hogy az első néhány alkalommal még mindenki béna, de én örültem neki, hogy az én párom már nem volt szűz.

Lassan 18, lány

2018. máj. 5. 18:23
 10/10 A kérdező kommentje:
És olyan szempontból nem érdekel titeket a dolog, hogy ti vagytok neki az első? Vagy ezt a dolgot csak úgy felfújja mindenki, közben pedig annyira nem is fontos/érdekes?
2018. máj. 5. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!