Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy szűz sráccal?
Lányok ti összejönnétek egy szűz sráccal aki 22? Nekem már volt több barátom is,nagyon szimpi a srác,csak hát ettől félek azért,hogy szűz:/ Nektek számítana?
19L
Simán, még én is az vagyok. Inkább legyen szűz minthogy megdugta volna a fél várost és nemi beteg.
19/l
Igen. Föleg mert én is az vagyok és valahogy jobban tetszene ha szűz lenne a srác is.
De ha nem lennék sztem akkor se számítana.
Ne az legyen a döntő hogy szüz-e vagy sem.
16l
én is az vagyok szóval így mindkettőnknek ez lenne az első szóval még örülnék is neki
18/L
Igen. Az en baratom szuz volt elottem. Aztan tartottam kicsit tole en is, de nem az o teljesitmenye miatt, hanem azert, hogy o mit fog gondolni, hogy en mar nem vagyok az. Nalunk az elso nyilvan nem volt a legjobb.. de nagyon hamar belejott es vele a legjobb.(persze neked is ki kell nyitni a szad, hogy mit szeretnel.) De nem hatrany, sot nalam elony, hiszen tudom, hogy nem ment vegig a fel varoson.
19/N
Volt egy barátom aki 18 évesen szűz volt.
Először azt hittem ,hogy teljesen béna lesz meg ilyesmi, de kellemesen csalódtam. ☺
Első alkalom is jó volt,aztán minden alkalom egyre jobb.
Nem gáz az. Ebbe csak az volt a gáz ,hogy az anyja tudta ,hogy szűz , meg azt is ,hogy én már nem vagyok az. Az anyukája mondta neki hogy örül neki hogy legalább én tapasztaltabb vagyok. 😀😀 Mikor ezt megtudtam majd leégett a képemről a bőr hogy ő ilyemeket elmond az anyjának. Nekem ez olyan ciki volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!