Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csajok, abban az esetben,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, abban az esetben, hogyha szüzek vagytok, akkor a barátotok is legyen az, vagy inkább ne? Esetleg mindegy?

Figyelt kérdés

Tehát az lenne a kérdésem, hogyha szüzek vagytok és dönthettek aközött, hogy a barátotok is szűz legyen-e, akkor melyiket választanátok azt, hogy igen, azt hogy nem, vagy azt, hogy ugyan mindegy, de ha már választani kell, akkor ...?

Főleg kb. 17 éveseknek szánom a kérdést, kíváncsi vagyok nagyon a véleményetekre.

2018. máj. 2. 21:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy idióta kérdés... vagy küld be ezotériába vagy akadj le róla. :D
2018. máj. 3. 20:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Elsők voltunk egymásnak a barátommal, és örülök, hogy ez így alakult. Jó érzés, hogy nem csak én fogok rá úgy gondolni, mint az elsőre, hanem ő is rám. Azért ez mégis csak egy örök emlék.
2018. máj. 3. 21:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyén hangzik, de én örültem, hogy nem volt szűz. Én alapvetően félénkebb, visszahúzódóbb vagyok, ő pedig elég határozott és magabiztos, kb egymás ellentétei vagyunk, és így valahogy sokkal nagyobb biztonságban érzetem magam közben, hogy tudtam, hogy nem van azért tapasztalata, vigyázni fog, óvatos lesz, sokkal jobban el tudtam engedni magam közben, mintha egy szűz fiúval lettem volna, és kölcsönösen nem tudnánk mit is kéne most csinálni :Dd :) 18/l
2018. máj. 3. 21:58
 14/16 anonim válasza:
100%

Èn nagyon örülnèk neki , ha a szerelmem velem vesztenè majd el. A nőknek ez effajta kötelèk. Persze az ember ha szeret valakit, nem utasítja el csak azért, mert ő mar nem szűz. Kivéve 15 év alatt (nekem legalább is)

16/L

2018. máj. 7. 20:16
 15/16 anonim válasza:
0%
Ide is írhat szűz pesti lány :P
2018. máj. 14. 17:07
 16/16 anonim válasza:
Egy kérdés te hány éves vagy?
2018. máj. 16. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!