Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csajok, abban az esetben,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, abban az esetben, hogyha szüzek vagytok, akkor a barátotok is legyen az, vagy inkább ne? Esetleg mindegy?

Figyelt kérdés

Tehát az lenne a kérdésem, hogyha szüzek vagytok és dönthettek aközött, hogy a barátotok is szűz legyen-e, akkor melyiket választanátok azt, hogy igen, azt hogy nem, vagy azt, hogy ugyan mindegy, de ha már választani kell, akkor ...?

Főleg kb. 17 éveseknek szánom a kérdést, kíváncsi vagyok nagyon a véleményetekre.

2018. máj. 2. 21:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Annak jobban örülnék, ha ő is szűz lenne, de emiatt nem szakítanám meg vele a kapcsolatot, ha kiderülne, hogy már nem az.
2018. máj. 2. 21:22
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Nyílván szeretném, hogy én legyek neki az első, de ha van tapasztalata az is jó, szóval nekem mindegy:)
2018. máj. 2. 21:32
 3/16 anonim ***** válasza:
31%
nekem tok mind1 volt 17 evesen, hogy a partnerem szuz vagy nem szuz . oszinten, szerintem kicsit tul van misztifikalva ez a kerdeskor.
2018. máj. 2. 21:33
 4/16 anonim ***** válasza:
77%

Engem azért dobott a 19 éves barátnőm mert szűz voltam :(

Neki tapasztalt, határozott, "bevezetős" férfi kellett, nem egy húszéves tapasztalatlan kisfiú.

Szerintem az soha nem baj, ha tapasztalt a fiú, maximum nem örül neki annyira a lány, de persze élvezi az előnyeit.

Megfordítva viszont, sokkal nagyobb baj ha szűz vagy férfiként, bizony nem egy félénkebb szűz lány választja a határozottabb, férfit a szűzfiú helyett.

A férfiaknál átok ez, bárhogy nézzük.

2018. máj. 2. 22:13
 5/16 anonim ***** válasza:
62%
Ha már választani lehet, akkor igen, együtt legyünk egymásnak az elsők :)
2018. máj. 2. 23:11
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is írhatna egy szingli lány f/22
2018. máj. 3. 09:37
 7/16 anonim ***** válasza:
Nekem is mindegy talán jobban örülök egy nem szűznek legalább tudja mit hogy kel csinalni 16L
2018. máj. 3. 09:46
 8/16 Fruzs33 ***** válasza:
Nekem nem egy szűz vette el.Aki nem tapasztalt ebben,az olyan lányt keres,aki nem szűz.Legalábbis én így tapasztaltam.Nem is a szüzesség talán ebben a lényeg,hanem,hogy kinek adja oda az ember.
2018. máj. 3. 14:16
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy, mind a kettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai, amiket már előttem leírtak
2018. máj. 3. 14:55
 10/16 A kérdező kommentje:

Jó, akkor egy kicsit alakítok a kérdésen:

Mi lenne, hogy álmaitok pasijával találkoznátok, kívül-belül tökéletes nektek és eldönthetitek, hogy legyen-e szűz vagy sem? Hogy döntötök?

2018. máj. 3. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!