Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy "szerezzem" vissza a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy "szerezzem" vissza a barátom? 15/l

Figyelt kérdés
A barátom elhagyott a volt barátnőjéért, aztán visszajött. Félév után visszafogadtam (nagy nehezen) minden jól ment, de nagyon megváltozott. Az elején nagyon kedves volt, foglalkozott velem. Mindennél fontosabb voltam neki. Aztán egyre kevesebb alakom volt mikor válaszolt,vagy csak simán Ő keresett fel először. Gondoltam sok dolga van, ezért már nincs ideje rám. Ez így nem is zavart,mindenkinek vannak elfoglalt hetei. Azonban ez egyre súlyosbodott, már potyára küldöm az üzeneteket, de nem válaszol. Nem rég megtudtam,hogy újra elkezdett beszélni a volt barátnőjével, aki miatt elhagyott. Ez engem nagyon rosszul érintett,és megmondtam neki,hogy én még egyszer nem megyek át azon,mint régen. Erre csak az volt a válasz,hogy neki senki nem mondja meg,hogy kivel beszélhet és kivel nem. Régebben soha nem mondott volna ilyet, nem akarom megszabni neki,hogy kivel beszélhet. De ez azért más,mégsem érti meg. Nagyon összevesztünk ezen, később beletörődtem ebbe. Mondtam,hogy gondolom azért a lány nem tudja,hogy van barátnője. Válasz: "Hát ha így folytatod nem is lesz." Soha nem mondott volna ilyeneket, később szépen megkértem,hogy legalább ezt mondja el neki, de tiltakozott ellene. Mert nem akar vele összeveszni,mert akkor feljön a múlt és nagy vita lesz belőle. (régebben Ő szakított a lánnyal) Minden megváltozott, már nem az,akibe 3 (lassan 4) hónapja újból beleszerettem. De hiába osztom meg vele a gondom,nem ért meg. Mindig csak azt hajtogatja,hogy nem fogja megszakítani vele a kapcsolatot. Régebben csak én számítottam neki, most meg kb. egy nap alig szól hozzám. Emiatt már többet veszekszünk. Nagyon rosszul érint ez a dolog, nagyon megváltozott. Egyáltalán nem törődik ilyen téren az érzéseimmel,csak a magáéval. Mit tegyek? Szakítani MÉG nem szeretnék, próbálom menteni a menthetőt. Szeretem,nagyon. De ha már tényleg nagyon nem érdeklem,akkor tervezek szakítani. Mit tegyek,hogy "visszaszerezzem?" Nektek mi a véleményetek erről?

2018. máj. 2. 10:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, lemaradt: annyi normális fiú van még, nem értem, miért kell leragadni az ilyen bunkó kö.ögöknél...
2018. máj. 2. 14:39
 12/15 Fruzs33 ***** válasza:
100%
Igaza van az utolsónak.Ezen nincs mit megmenteni.Könyörgöm valaki lőjjön le...Én is így voltam 3 éve.15 évesen hagytam,had lépjen át az érzéseimen,és hogy megalázzon.Ma már így visszagondolva 3 évvel ezelőttre azt mondom,hogy hülye voltam.Csak 1 felesleges kör volt.Minden pasi tudja tenni a szépet.Mert akarnak valamit.Ez a kapcsolat már teljesen tönkrement.Akinek fontos vagy,az nem ilyen jellemtelen senki lesz.Olyan lesz aki értékel.Hagyd lógni
2018. máj. 3. 15:52
 13/15 anonim ***** válasza:
47%
Hát igazából ez egy elég nehéz ügy. Te nagyon szereted ezt a srácot, én is hasonló szituációban evezek mint te. Nekem az jön le abból amit írtál hogy nagyon fontos számára az a másik lány, de csak azért mert őt lehet nehezebb megkapni. Próbálkozz azzal, hogy kihozod magadból a maximumot, nem zaklatod, nem könyörögsz utána, ha látja hogy magabiztos vagy, laza, és boldog, akkor fog kapcsolni hogy wow milyen jó csajom is lehetne, és lehet akkor kúszni mászni fog érted. Kíváncsi lennék ha ez fordított esetbe lenne, hogy reagálna... Ha kicsit leszarod, akkor ha szeret úgyis keresni fog... addigis próbáld meg nem azt a szerepet kelteni hogy melletted bármit megtehet, te akkor is tárt karokkal fogod várni! Pl. Képzelj el egy sütit a tányérban. A kedvenc sütidet. Minden nap meg kell enned. Ugyanolyan íze van és rád van kényszerítve hogy megegyed. Eszed és eszed. Már lassan undorodsz tőle, de akkor ott egy másik süti, ami lehet nem a kedvenced, de más az íze. Akkor azt is enni fogod... De ha olyan maxos sütit csinálsz magadból hogy úgymond eltereled a figyelmét a másikról, nyert ügyed van. Ha okos, rájön majd hogyha téged eldob, milyen rendes lányt veszít el. Kitartás, és ne add fel, az idő neked dolgozik! Sok szerencsét kívánok, remélem tudtam segíteni❤️
2018. máj. 10. 00:39
 14/15 anonim válasza:
Kívánom a legjobbakat, de ez a hajó elment. :-( Amikor egy srác így beszél vagy viselkedik egy lánnyal, akkor már csak a szakításra vár. Reméli, hogy a lány megteszi - ő is megtesz ezért mindent, hogy ne neki kelljen elküldenie a másikat. Mivel az elég kínos meg kellemetlen meg macerás. Csak az a baj, hogy 15 évesen az ember lánya még ezt nem tudja. Az viszont biztos, hogy több magabiztosságra és önbecsülésre lenne itt szükség. Kívánom, hogy hamar rád találjon újra a boldogság.
2018. máj. 19. 16:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Szakíts és vissza se fogadd. Basszus, azért ne akarj már lábtörlő lenni.
2018. jún. 9. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!