Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez működhet? (Távkapcsolat)
Én a helyedben adnék egy esélyt, úgyis csak később derül ki hogy érdemes volt e. Nagyon sok távkapcsolat működik :)
De azt azért kalkuláld bele hogy nem tudtok olyan gyakran találkozni a távolság miatt.
Elsőnek találkozzatok személyesen, legalább egyszer. És ha egymás között is ugyanúgy meg van a jó hangulat, kémia, akkor miért is ne.
Szerintem nem érdemes úgy neki kezdeni, hogy még életetekben nem találkoztatok.
Én Tinderen ismertem meg a volt barátnőmet. 200 km volt köztünk. Már első nap (péntek) 5 órás telefon beszélgetés, utána 2 nap több órás skype. Aztán hétfőn már ott is voltam. Nagyon megkedveltük egymást ez alatt a pár nap alatt és ez érződött is mindkettőnkön. Össze is jöttünk.
Napi szinten beszélgettünk skypeon, facebookon, mindenhol. Találkozni viszont csak hétvégente tudtunk. Egyszer én mentem hozzá, egyszer ő hozzám. Teljesen rendben ment minden egy ideig. Utána sajnos adódtak problémák amit ő nem szeretett volna megoldani. Többnyire ezek a távolsághoz kötődtek.
Ennek ellenére én csak azt tudom tanácsolni, hogy mindenképpen próbáld meg! Egy ilyen dolognak nem szabad, hogy a szerelem útjába álljon. A kommunikáció a lényeg. Beszéljetek meg mindent és az ég világon semmi gond nem lesz :)
Sok sikert és hajrá!
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!