Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ez kizáró indok lenne lányok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkinek más az ízlése, de sok helyről azt kapom, hogy a géppel vágott(nullás haj) nem éppen szimpatikus a lányoknak. Nem vagyok se skinhead, se náci, se fene tudja mi, egyszerűen így szeretem, másképp folyton elaludtam, hamar zsírosodott stb. Kényelmesebb így, emellett jobban "karban tudom tartani". Haveri körökben mondták, hogy így jobban áll, mert amúgy ritka hajam van eléggé.2018. ápr. 29. 20:45
1/7 anonim válasza:
Ha nem vagy náci, akkor sajnos nincs esélyed :(
2/7 anonim válasza:
Nekem jelenleg is tetszik egy kopasz fiú, akinek fogalma sincs róla...
3/7 1112 válasza:
Létezik olyan pasi, akinek jól áll. De van, akinek totál nem olyan a fejformája. Nem tudom, melyikből van több, de talán nem feltétlenül éri meg kockáztatni, bár , amúgyis visszanő; egyszer kipróbálható. Amúgy hallottam egy olyat, hogy amióta pajtim egy másik pajtija levágatta full kopaszra a haját; azóta folyton igazoltatják őt, pedig nem sántikál semmi rosszban; csak levágatta fullra a haját, ennyit tett.
4/7 A kérdező kommentje:
Az a problémám, hogy rettentően ritka, illetve vékony a hajam, hamar zsírosodik, folyton eláll, tele van forgóval. Naponta kellett mosni, így most jó, semmi dolgom vele kb.
2018. ápr. 29. 22:57
5/7 anonim válasza:
A bajuszt még lehet hozzá jól megcsinálni és igy összhangban vannak.
7/7 anonim válasza:
Szerintem is attól függ mennyire áll jól mert vannak pasik akikhez nagyon illik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!