Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne sírjak?
Mit csináljak, hogy ne sírjak?
A barátom 6 hónap után szakított velem januarban.Az ismerősei közül is kitörölt facebookon.Hogy nyugtassam le magam,hogy ne gondoljak rá minden nap 0-24órába,és ne sírva aludjak el?Mivel kössem le magam?Allitolag most egyutt van egy lannyal,aki regen a legjobb baratnom volt,s miutan szakitott velem a fiu azonnal elkezdett vele beszelni.Mit tegyek nem tudok kapcsolatot kerzdeni mert ot szeretem
Tiszteld a szabad akaratát. Nem akar veled maradni. Ne akard "birtokolni".
Tanulj meg szeretni. Szeresd magadat és másokat. Szeress mindenkit. Ez boldoggá fog tenni, még ha egyedül is vagy.
Örülj neki, hogy megszabadultál egy ilyen barátnőtől. A fiúnak meg nyilván oka volt rá, hoyg szakított, nem ő kell neked. Találni fogsz mást aki értékel téged és boldogok lesztek együtt, nem kell túlspilázni.
A sírással szerintem ne kezdj semmit, az a legjobb, ha kiadod magadból, úgy egészséges. Ezek szomorú dolgok és temrészetesen megértem, hogy most nehéz neked, de ezen túl kell esni.
Esetleg napközben foglald el magad, vagy használd ki hogy most szabad vagy és több a szabadidőt, találj új hobbit, sportolj, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!