Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt annyian, hogy "a belsővel lehet kompenzálni a külsőt"?
Na, akkor mesélek :D
Megismertem a neten egy srácot, beszélgettünk (fotó nélkül) majd 1-2 nap után mondta, hogy cseréljünk képet... izgultam, hogy hogy fog kinézni, mert nagyon kedvesnek tűnt.
Nos, első ránézésre nem jött be. Nem volt csúnya, de nem az esetem...
de folytattuk a beszélgetést... 1-2 hónap után beleszerettem a fiúba!
Megismertem jobban, megtetszett a lelke úgymond. Őszinte, kedves, megértő... ezáltal megszépült a szememben.
Most ott tartok, hogy alig várom már hogy találkozzunk. :)
És reménykedem, hogy kapcsolat lesz a vége :)
Szóval... számomra ezt jelenti! :)
19L
Tini kategóriában nem nagyon megy a kompenzálás, mert a tiniknek tényleg alapvetően a külső számít. De ha felnősz, rájössz, hogy nem csak a külsőből áll a világ.
Mondjuk a lányoknak tényleg jobb, ha jól néznek ki (értsd: szép arcúak), mert a fiúk/férfiak jobban a szemük után mennek. Egy lány/nő könnyebben túl tud nézni a külsőn (bele tud szeretni a férfiba), ha a belső tulajdonságai szimpatikusak. Ez általánosság, kivételek persze mindig vannak.
Szerintem viszont ebben tenyleg van igazsag nallam legalabbis biztosan (habar lehet hogy csak valami furcsa izles ficamon van mert altalanossagba nem az ilyen huba de jol nez ki sracok jonnek be hanem inkabb az ilyen kedves megbizhato jofej kinezetu sracok xdd ez igy elegnhulyen hangzik sebaj )
Szoval szerintem a kinezet tenyleg nem annyira fontos az hogy vonzodok e ahhoz a bizonyos illotohoz teny hogy sokban mulik a kinezeten de igazan vonzodni csak ugy tudok valakihez ha a szemelyisege megnyert.
Teny hogy van egy hatar amit kinezet teren el kell erni (pl ha valakinel hianyzik az alap higenia az szerinten nagyob taszito d ekinek mi )
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!