Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelentsen?
Van egy srác akivel egy buliban ismerkedtem meg,tök jól elvoltunk,még néhány csók is elcsattant.Másnap rám írt elkezdtünk beszélgetni,bocsánatot kért amiért olyan rámenős volt de ennek már néhány hete.Azóta is szokott írni néha-néha olyankor beszélgetünk egy kicsit de nem olyan sokat.Megbeszéltünk egy találkozót de furcsán viselkedett.Én már ott voltam előbb és leültem egy padra ő meg nem ült mellém hanem a pad mellett ácsorgott(ez egy bevásárlóközpont tetőteraszán volt)de amúgy kedves volt meg jófej,lifttel mentünk lefelé és amikor beszálltunk közölte velem hogy ő csak egy emeletet megy és ott kiszáll merthogy ott dolgozik az anyukája és még benéz hozzá mielőtt hazamenne
Ennek mi lehetett az oka?
Ennyire nem tetszettem neki és így akart lerázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!