Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ezt csinalja velem?
Szóval megpróbálom röviden összefoglalni
Barátommal tavaly májusban ismerkedtem meg sokaig harcoltam ertem viszont én mindig visszautasítottam egészen augusztusig aztan osszejottunk
Szep jó volt minden mig o egyszer azt mondta nem akar velem lenni mert én unalmas vagyok gyerekes nem lehet velem beszelgetni semmiről
Nekem o az első akit szeretek előtte volt egy barátom de iránta ne éreztem ezt
Aztan ugye szakított velem nagyon rosszul éreztem magam ki voltam összejött egy másik lánnyal 4napig voltak együtt utána megint küzdött ertem merthogy o engem szeret
Osszejottunk ismét..
Aztan eltelt megint egy hónap megint a szemembe mondja hogy nem érzi jól magát ebbe a kapcsolatba (az ilyenek közbe olyan megjegyzéseket tett ram hogy inkább nem is mondanám )
És szakított velem megint ismét összeomlottam és tepertem érte zokogtam a szeme láttára le sem szarta csak mindig azt mondta mit sajnaltatod magad
Ujra így döntött próbáljuk meg
Azóta eltelt megint 1honap és most ismét közölte velem hogy nincs jó eloerzete a kapcsolatunkkal kapcsolatban és mondja hogy lehet ennek vége lesz..
Én már nagyon tobkre vagyok megint nagyon rosszul esnek az ilyenek nagyon szeretem ot de úgy érzem mintha játszana velem
Azt állítja szeret de hogy ez kevés
Egyszerűen nem birom elengedni (mindennap látnám ha vége lenne mivel egy faluba lakunk)
Nagyon nehez nemtudom mit tegyek
Nemtudom elengedni
Szerintem leginkább küldd el a nagy fenébe.. ha tényleg szeretne igazából, nem bántana ennyire és így.
Addig fogja ezt dobálni veled, amíg hagyod, és a leírtak alapján “készséges” vagy, eddig mindig visszafogadtad.
Tudom hogy nehéz, és első, de ezt jobb ha elengeded mert tönkre fogsz menni lelkileg.
Legyel vele oszinte
Ha meg jatszik veled tovabbra is hagyd el es ne foglalkozz vele,lepj tovabb
Hany evesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!