Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha ezt csinalja velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Trutika65 kérdése:

Mit tegyek ha ezt csinalja velem?

Figyelt kérdés

Szóval megpróbálom röviden összefoglalni

Barátommal tavaly májusban ismerkedtem meg sokaig harcoltam ertem viszont én mindig visszautasítottam egészen augusztusig aztan osszejottunk

Szep jó volt minden mig o egyszer azt mondta nem akar velem lenni mert én unalmas vagyok gyerekes nem lehet velem beszelgetni semmiről

Nekem o az első akit szeretek előtte volt egy barátom de iránta ne éreztem ezt

Aztan ugye szakított velem nagyon rosszul éreztem magam ki voltam összejött egy másik lánnyal 4napig voltak együtt utána megint küzdött ertem merthogy o engem szeret

Osszejottunk ismét..

Aztan eltelt megint egy hónap megint a szemembe mondja hogy nem érzi jól magát ebbe a kapcsolatba (az ilyenek közbe olyan megjegyzéseket tett ram hogy inkább nem is mondanám )

És szakított velem megint ismét összeomlottam és tepertem érte zokogtam a szeme láttára le sem szarta csak mindig azt mondta mit sajnaltatod magad

Ujra így döntött próbáljuk meg

Azóta eltelt megint 1honap és most ismét közölte velem hogy nincs jó eloerzete a kapcsolatunkkal kapcsolatban és mondja hogy lehet ennek vége lesz..

Én már nagyon tobkre vagyok megint nagyon rosszul esnek az ilyenek nagyon szeretem ot de úgy érzem mintha játszana velem

Azt állítja szeret de hogy ez kevés

Egyszerűen nem birom elengedni (mindennap látnám ha vége lenne mivel egy faluba lakunk)

Nagyon nehez nemtudom mit tegyek

Nemtudom elengedni

2018. ápr. 11. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem leginkább küldd el a nagy fenébe.. ha tényleg szeretne igazából, nem bántana ennyire és így.

Addig fogja ezt dobálni veled, amíg hagyod, és a leírtak alapján “készséges” vagy, eddig mindig visszafogadtad.

Tudom hogy nehéz, és első, de ezt jobb ha elengeded mert tönkre fogsz menni lelkileg.

2018. ápr. 11. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Legyel vele oszinte

Ha meg jatszik veled tovabbra is hagyd el es ne foglalkozz vele,lepj tovabb

Hany evesek vagytok?

2018. ápr. 11. 20:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Ő 20, én 17 igaz nagy korkülönbség viszont ezzel nem volt probléma
2018. ápr. 11. 21:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Én próbálok tenni ezért de akármi van vagy ha próbálok határozott lenni nemtudok mert mindig így hozza ki a dolgokat hogy én legyek a hibas hol ott tudom hogy most rohadtul nem én hibáztam
2018. ápr. 11. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Bakker, 38 éves vagyok, emberi kapcsolatokból éltem évekig, és még mindig nem sikerült megértem, hogy a nők miért imádják, ha szemét velük egy pasi, amíg egy normális srácot nyugodt szívvel dobnak minden kis dolog miatt.
2018. ápr. 12. 01:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Szakits mar vele ember!!! Hulye vagy? Mit varsz, azutan hogy ezek utan ujra osszejottel vele, mar ne is haragudj... Hol az istenben van a meltosagod? Nem szeret, dehogy szeret, aki szeret az nem igy viselkedik!! Nyisd mar ki a szemed!..
2018. ápr. 12. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!