Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit jelent ha az ex ezt csinalja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha az ex ezt csinalja?

Figyelt kérdés

Folyamat kérdezget rólam egy közös baráttól.(“nem mintha érdekelne,de...”)

Kamuprofilról nézegeti az instám.

Mindeközben mondogatja hogy mekkora szar vagyok. Ez mit jelent nem értem. Mintha az egóját próbálná bevédeni vagy nem tudom.... 17/L

2018. febr. 18. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Lol! De ismerős a szitu! :D

Azt akarja, hogy újra összejöjjetek, miközben az önbizalmadat a sárba tiporja, hogy azt hidd, csak ő állhat melletted, senki más a 7,6 milliárd emberből.

Vigyázz, be ne dőlj neki... Bár 17 éves vagy, neked duplán oda kell még ezekre figyelni...

2018. febr. 18. 16:31
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem értem mert ha összeakarna jönni velem akkor miért nem lép?
2018. febr. 18. 17:42
 3/5 anonim válasza:

Jaj de tipikus.. :D szerintem érez még irántad valamit, csak nem meri bevallani magának/másnak.

Nézegeti a közösségi oldalaidat, tehát érdekled.

Rossz híredet kelti, vagyis nem akarja, hogy mások megtudják, hogy érdeklődik még irántad.

2018. febr. 18. 21:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még a vélemények kivancsi vagyok :)
2018. febr. 19. 17:59
 5/5 anonim válasza:
Majdnem ugyanebben a cipőben járok. Csak mi 4 honapja mentunk szet, de azota is minden hetvegen egyutt vagyunk, viszont "nem akar kapcsolatot". Szerintem írj rá, kérdezd meg mit akar! Egy próbát megér, persze csak ha te is szeretnéd folytatni! :) 21/L
2018. febr. 20. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!