Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a szüleimnek?
Sziasztok!
16 éves lány vagyok és egy 21 éves fiú tetszik nekem és neki én is tetszem vagyis kölcsönös az érzés. Hamarosan találkozok vele de nem tudom, hogyan mondjam el a szűleimnek és ettől nagyon félek.
Előre is köszönöm a segítséget.
Én a saját esetemet írom le. Én is 16 éves vagyok, a barátom pedig 23,és 9 hónapja együtt vagyunk. Persze, azért ekkora korkülönbség jobban benne van a pakliban, hogy tényleg csak ki akar használni, de nem minden esetben. Lásd a példám. :)) Bennem is volt az elején az az érzés, hogy 23 éves, én csak 16, biztosan csak ki akat használni. Úgyhogy nem engedtem magam, többször közöltem vele, hogy barátnak oké, de több nem lehet. Mindig elfogadta, de nem adta fel, udvarolgatott tovább lassan és biztosan. Szóval egy év udvarlás után már egyáltalán nem érdekelt hogy mennyivel idősebb nálam és megbíztam benne. Azóta is együtt vagyunk. Az elején szüleim nehezen akarták elfogadni, de aztán belenyugodtak már, látják, hogy szeretjük egymást. Szóval én azt tanácsolom, hogy előbb rendesen ismerd meg, próbáld meg kiismerni a szándékait, ne add magad könnyen.
Én nem mondanám meg szüleimnem első randinál a helyedben, hogy 21 éves. Ha már együtt lesztek, elég akkor. Úgysem tudnak mit tenni, el nem tilthatnak tőle. De miután kapcsolatban vagytok, légy teljesen őszinte a szüleidhez, akkor megfognak benned/bennetek bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!