Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy és mikor mondjam el a szüleimnek?
Sziasztok. Tegnap összejöttem az egyik barátommal (aki osztálytársam), akivel nagyon régóta nagyon jóban vagyunk, imádom őt, anya és apa is ismeri, jó fejek a szüleim, mégsem merem elmondani. Nem is most akarom, hanem picit később, de.... nem tudom.... nem merem. Nem hiszem hogy rosszul reagálnának, csak kicsit tartok a reakciójuktól. Még annyi, hogy anyám a sulinkban dolgozik, így minden nap látná hogy mit csinálunk a suliban... (még nem vállaljuk fel amúgy hogy együtt vagyunk, azt is egy picit később).
És tudom hogy ez nem komoly még, mint egy felnőttnek, de ebben a korban nekem most ez a komoly :D. Kérlek adjatok tanácsot, hogy mit tegyek. Köszönöm szépen.
14/L
Én ha el kell mondjak valamit a szüleimnek, mindig az engedékeny, megértőbbel kezdem, szóval nem egyszerre mondom el nekik :D De ha jó fejek a szüleid, akár ebédnél is megemlítheted vagy olyankor, mikor így együtt a család (persze a szűkebb)
És mindenképp mondd el nekik. Lehet hogy félsz, meg ciki, de hidd el, minél később mondod el nekik, annál "rosszabb"(tapasztalat)
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!