Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy és mikor mondjam el a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy és mikor mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tegnap összejöttem az egyik barátommal (aki osztálytársam), akivel nagyon régóta nagyon jóban vagyunk, imádom őt, anya és apa is ismeri, jó fejek a szüleim, mégsem merem elmondani. Nem is most akarom, hanem picit később, de.... nem tudom.... nem merem. Nem hiszem hogy rosszul reagálnának, csak kicsit tartok a reakciójuktól. Még annyi, hogy anyám a sulinkban dolgozik, így minden nap látná hogy mit csinálunk a suliban... (még nem vállaljuk fel amúgy hogy együtt vagyunk, azt is egy picit később).

És tudom hogy ez nem komoly még, mint egy felnőttnek, de ebben a korban nekem most ez a komoly :D. Kérlek adjatok tanácsot, hogy mit tegyek. Köszönöm szépen.

14/L

2016. dec. 7. 18:22
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem csak közöld velük szépen. Annyiban jobb, hogy legalább a szüleid már ismerik. Ne félj, mondd el! :)
2016. dec. 7. 18:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Várom a továbbiakat.
2016. dec. 7. 18:45
 3/5 Szabolcsattila ***** válasza:
Szerintem nem muszáj feltétlenül elmondani mert még fiatal a dolog de ha szeretnéd akkor ülj le velük mikor pl pihennek és mond el .
2016. dec. 7. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor mondd el nekik, mikor te jónak látod és érzed. Az meg a másik, hogy a többiek se díjaznák ha egymásba gabalyodtok mindig. Nekem volt ilyenben részem (legjobb barátnőm csinálta mindig). És nem tudom, hogy mit csináltok akkor mikor felvállaljátok egymást, de nem legyetek állandóan együtt ha a többiekkel is jóban szeretnétek maradni.
2016. dec. 7. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Én ha el kell mondjak valamit a szüleimnek, mindig az engedékeny, megértőbbel kezdem, szóval nem egyszerre mondom el nekik :D De ha jó fejek a szüleid, akár ebédnél is megemlítheted vagy olyankor, mikor így együtt a család (persze a szűkebb)

És mindenképp mondd el nekik. Lehet hogy félsz, meg ciki, de hidd el, minél később mondod el nekik, annál "rosszabb"(tapasztalat)

Sok sikert :)

2016. dec. 7. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!