Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Inkább ne is próbáljak már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább ne is próbáljak már többé semmilyen kapcsolatot létesíteni senkivel?

Figyelt kérdés
Eddig mindenki megutált. A végén még úgy volt hogy kedvelnek, de minden kapcsolatomnak az lett a vége, hogy a másik fél megutált. Eddig csak barátságok, aztán most utoljára a barátnőm is, pedig azt hittem ez lehet végre az áttörés. Én mondtam neki sz elején is, hogy valószínűleg ez lesz a vége, de ő azt mondta nem, én fontos vagyok neki és más vagyok mint a többi, ha a szerelem véget érne maradunk barátok. Mára már ki vagyok törölve sz ismerősei közül és le vagyok tiltva.
2018. ápr. 3. 17:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Üdv a szinglik klubbába ☺👍 egyedül több szabadságod van.
2018. ápr. 3. 17:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyedül szar...
2018. ápr. 3. 17:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2018. ápr. 3. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan vagyok szerelem szempontjából, csak még hozzájön hogy osztálytársam és minden nap látom ^^’

De ne gondolj ilyenekre, hogy “nem létesítek kapcsolatot senkivel, úgyis megutálnak”. Nem tudom hány éves vagy te és ezek a barátaid, de ezek szerint nem találtad még meg azt a pár embert, akivel ténylegesen barátoknak hívhatjátok egymást:) Bocsi hogy ezt kérdem, de nem volt okuk arra hogy megutáljanak? Változás, tettek, stb?

A barátnődet pedig sajnálom, de tudhattad volna hogy egy szakítás után igen nehéz lenne barátoknak maradni. (Szakítok, de maradjunk barátok = megdöglött a kutyád, de megtarthatod)

Tovább kell lépni, az emberek jönnek mennek, lesznek akikkel jóban leszel, akikkel nem, lesznek akik utálni fognak és lesznek akik szeretni, próbálj nyitott lenni az új emberek felé is, ne add fel ilyen könnyen. Minden ember megérdemli hogy szeressék és foglalkozzanak vele, ezalól te sem lehetsz kivétel. 16L

2018. ápr. 3. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Az lenne az egyik legnagyobb baromság, amit tehetnél, hogy pár rossz élmény miatt feladod és további próbálkozások helyett inkább magányos remeteként éled le az életedet... Valószínűleg eddigi életed során nem a megfelelő emberek kerültek az utadba, hanem olyanok, akik szeretnek mások érzéseivel játszadozni és kihasználni. Ismerek ilyeneket. Azt javaslom, hogy egyelőre hanyagold az embereket. Találd meg az élet értelmét barátok és barátnő nélkül is. Sokan annyira kapcsolatorientáltak, hogy el sem tudják képzelni az életüket egy társ nélkül és szerintem ez hatalmas probléma. Rá kell jönnöd, hogy egyedül is tudsz boldog lenni. Keress magadnak valami hobbit, foglald el magad, sétálj egyet a természetben. Akármit csinálhatsz, ami felvidít, amitől jobb kedved lesz. Talán túl görcsösen akarod, hogy valaki szeressen és elfogadjon. Nem azt mondom, hogy ne keresgélj és ne próbálj új embereket megismerni, de ha egyelőre nem jön senki, akkor nem jön senki. Tuti nagyon fiatal vagy még, úgyhogy csak fel a fejjel, úgyis lesz valakid. ;)
2018. ápr. 3. 18:03
 6/10 A kérdező kommentje:
16 vagyok. És nem nem arról van szó, hogy könnyen feladom. Hányszor kiutáltak már az osztályból, a legjobb barátom letagadott az osztály előtt mert az fontosabb volt neki. Én még sem mondtam, hogy akkor most nem hagyom, hogy foglalkozzon velem az a lány, aki a barátnőm volt. Nem kamuzott, fontos voltam neki, először csak barátok voltunk, ha akkor megfeleltem neki barátként akkor most miért nem? Már nem látom értelmét ennek az egésznek. Bárkit közel engednék, ugyan ez lenne.
2018. ápr. 3. 18:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Megértem a helyzetet, velem hasonló történt. Nyár végén a legjobb barátnőm lerázott (lefokozott már nem is beszélünk egy szót sem) és azt gondoltam hogy már csak az kell hogy a barátom szakítson velem és hát megtörtént az is egy hónappal később. Egy ideig ki voltam akadva és nem mertem barátkozni de mára találtam két igaz barátot :)
2018. ápr. 3. 19:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Mármint nem csak két barátom van :D hanem miattuk nyertem vissza az önbizalmam
2018. ápr. 3. 19:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Szerelmes vagyok, lassan 3 év eltelt és nekem még mindig mindennél és mindenkinél fontosabb. Szükségem van rá...
2018. ápr. 4. 06:36
 10/10 A kérdező kommentje:

Tőle éreztem boldognak magam, szerintem most is itt van a válaszolók között.

Ha látod: Kérlek ne dobj el magadtól! Csak oldj fel, hadd beszéljek veled néha. Szükségem van rád!...

2018. ápr. 4. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!