Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább ne is próbáljak már többé semmilyen kapcsolatot létesíteni senkivel?
Én is hasonlóan vagyok szerelem szempontjából, csak még hozzájön hogy osztálytársam és minden nap látom ^^’
De ne gondolj ilyenekre, hogy “nem létesítek kapcsolatot senkivel, úgyis megutálnak”. Nem tudom hány éves vagy te és ezek a barátaid, de ezek szerint nem találtad még meg azt a pár embert, akivel ténylegesen barátoknak hívhatjátok egymást:) Bocsi hogy ezt kérdem, de nem volt okuk arra hogy megutáljanak? Változás, tettek, stb?
A barátnődet pedig sajnálom, de tudhattad volna hogy egy szakítás után igen nehéz lenne barátoknak maradni. (Szakítok, de maradjunk barátok = megdöglött a kutyád, de megtarthatod)
Tovább kell lépni, az emberek jönnek mennek, lesznek akikkel jóban leszel, akikkel nem, lesznek akik utálni fognak és lesznek akik szeretni, próbálj nyitott lenni az új emberek felé is, ne add fel ilyen könnyen. Minden ember megérdemli hogy szeressék és foglalkozzanak vele, ezalól te sem lehetsz kivétel. 16L
Tőle éreztem boldognak magam, szerintem most is itt van a válaszolók között.
Ha látod: Kérlek ne dobj el magadtól! Csak oldj fel, hadd beszéljek veled néha. Szükségem van rád!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!