Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van ez? Mi lehet a gond?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,nagyon szeretjük egymást(távkapcsolatban élünk több mint 4hónapja)

Viszont van egy kis gond..

Ha nem ír vissza 1 napig,nagyon rosszul érzem magam,a közérzetem is rossz lesz. Ez miért van,ha maximálisan megbízunk egymásban?

2018. ápr. 1. 14:36
 1/7 anonim válasza:
Ez nem gond lehet hogy éppen folga van es azert nem ir vissza semmi okod emiatt aggodni ha megbizol benne ne gondolj semmi rosszra nem hinnem hogy tenne olyat amivel neked ártana. 😊
2018. ápr. 1. 15:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a választ!! Természetesen mindig visszaír,ha tud!..esetleg hogyan tudnám magam megnyugtatni?
2018. ápr. 1. 17:16
 3/7 anonim válasza:
Xanax
2018. ápr. 1. 17:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon vicci vagy
2018. ápr. 1. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van (szerintem) mert szereted és aggódsz érte.Semmi baj nincs ezzel,csak ne hagyd el magad emiatt és ne csak róla szóljon a világod,de semmiképp ne akadj ki ha nem ír vissza,mert lehet,hogy épp dolga van.Viszont ha ez több napig is fenn áll akkor már beszélj vele erről.
2018. ápr. 3. 14:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Valóban így van!! Köszi a választ
2018. ápr. 3. 22:24
 7/7 anonim ***** válasza:
:D Én is sokszor érzem ezt, amikor a barátnőm nem ír vissza sokáig, de csak mérsékelten fogom ettől magam "rosszul" érezni, mert megbízok benne maximálisan. Meg hát ő is ugyanezt érzi vica-versa (És már vagy egy éve távkapcsolatban vagyunk)
2018. ápr. 7. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!