Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönne egy ilyen fiú?
Figyelt kérdés
175-180 cm közötti magasság. Kék szem. Átlagos testalkat.Nagyon szeretem a zenét a sportot és még sok minden mást.Komolynak gondolom magam aki szereti a humort is.Nem tartozom a legbátrabb fiúk közé ( bár ez nem biztos hogy annyira látszik).17/F2018. márc. 31. 15:07
11/13 A kérdező kommentje:
Hát azt mondják rólam, hogy romantikus vagyok.És érzékeny is. Nem vagyok haragtartó ( nagyon nehéz engem bármivel is fölbosszantani). Én kitartónak és hűségesnek mondanám magam. Nagyon tudok szeretni.És nekem fontos az érintés.
2018. ápr. 9. 20:14
12/13 anonim válasza:
Ilyen könnyű megszerezni a lányok tetszését? Ti aztán nem vagytok válogatósak. Sőt, kicsit extrém felszínesek vagytok.
Sok haverom pont ilyen, szóval ők is bejönnek nektek.
Illik a kérdezőre a kép. Hajrá lúzerek!
13/13 anonim válasza:
Én egyet értek veled utolsó, lány létemre, de azért nem kell másokat lelúzerezni, úgy, hogy nem is ismered őket. Ezzel csak te viselkedsz úgy, mint egy vérbeli vesztes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!