Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél együtt egy olyan pasival akinek hiányzik két ujja?
Figyelt kérdés
jó vele lenni, jól érzem magam vele, meg is bízom benne teljes mértékben..2018. márc. 27. 15:15
11/14 A kérdező kommentje:
uhh... az meg durvabb lehetett :/
2018. márc. 27. 20:46
12/14 A kérdező kommentje:
hehe... a lenyeg ujj az nem hianyzik XD meghozza kellemeset csalodtam benne legalabbis...
2018. márc. 27. 20:47
13/14 anonim válasza:
Ti mikbe vagytok hogy lepontoztok sirok
14/14 anonim válasza:
Én nem lennék együtt pasival, mert én is pasi vagyok, de csajnál se zavarna ilyesmi...
Amúgy meg miért is ne? Vagy... ez most így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!