Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt voltam egy lánnyal szakítottam, hiányzik mit tegyek?
Figyelt kérdés
Együtt voltam egy lánnyal ő nagyon belém volt esve, de én valahogy nem éreztem az igazi szerelmet így hát szakítottam! Jóban vagyunk mostanában is, de néha van hogy nagyon hiányzik és van hogy róla álmodok...mégis mit kéne tennem? Mostanra már nincs olyan nap hogy ne gondolnék rá :/ ???2017. júl. 29. 00:44
1/6 anonim válasza:
Mond ell neki mielott keso :) kulonben megteszi mas
2/6 anonim válasza:
Attól függ újra össze akarsz vele jönni vagy nem? Ha igen akkor az előttem válaszolónak van igaza. Ha nem akkor csak az idő segít és hogy addig is töltsd ki az időd minden percét. Olyan dolgokkal amik nagyon de tényleg nagyon le foglalnak agyilag. És sok sikert mindkettőhőz.
3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ez már több hónapja volt :/
2017. júl. 29. 12:47
4/6 anonim válasza:
Meddig voltatok együtt? És hogy váltatok el? Nem mindegy?..
6/6 anonim válasza:
Mondd el neki hogy hülyeséget csináltál és sajnálod. Ha tényleg beléd volt esve tuti megbocsát.
Demi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!