Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudják azt annyian, hogy a külső nem számít
nekik?
A külső mindig is első szempont lesz, hisz azt akarod jobban megismerni aki külsőleg tetszik, de nem egyedüli szempont.
2018. márc. 16. 11:36
Jó kérdés amúgy. Igazából nekem is vannak olyan ismerőseim akik azt mondják, hogy nem számít nekik a külső. De ez hülyeség, mindenkinek számít valamilyen szinten. Az tény és való, hogy a külső nem minden, mert nem szabad első látásra elítélni valakit...
2018. márc. 16. 12:53
Ezt valahogy úgy kell elképzelni, hogy 100 pontot kell elérned egy csajnal, hogy megszerezd. Ebből 40et tesz ki a külső 60at a belső tulajdonságok. De ha a 40-ből nem érsz legalább 30at megbuktál akármilyen vagy belülről. Szóval a külső egy ilyen szükséges de nem elégséges feltétel.
2018. márc. 16. 12:54
Pontosan.Hazukik az aki azt mondja hogy nemszámít.Dehogy is nem..Ahogy mi srácok-férfiak (többségünk) elvárjuk hogy a csaj ne legyen pl 160kg tokás büdös,ugyan úgy ők is elvárják azt a férfiaktól....!Ezzel azt akarom mondani (írni) hogy a külső az Nagyon is számít.. Mert hiába valaki kedves,ha külsőleg nem igazán jön be...A sexnél ez még lehet hogy gondot is jelenthet.. hacsak nem másra gondol :D Szó mi szó azok a csajok akik azt állítják hogy Nem fontos a külső azok első sorban saját magukat hazudják meg :).. A mai kérdésem a csajoknak szól (ha lesznek akik elolvassák): Ti csajok,tudnátok sexuális életet élni egy olyan férfival aki NEM tetszik nektek külsőre? (Hacsak nem a pénz miatt)
2018. márc. 16. 13:05
Az, hogy nem számít, nem azt jelenti, hogy lehet ápolatlan is.:) Ha pedig valaki ápolt, akkor attól a személytől szerintem nem igazán lehet undorodni...
2018. márc. 16. 13:14
Itt nem csak az ápoltságról van szó.. Az az alap.. ezt még meg se kelledt volna írnod.:) Ha nem vonz téged az a személy külsőleg vagyis fizikailag,hiába ápolt,akkor is benned van az az érzés..Bocsi de nekem ez nem megy..Egyszerűsítve..hiába tusol le rendzeresen,vágja le a körmét,leborotválkozik,használ mondjuk egy mittudomén milyen márkás parfümöt,az nem elég ahhoz hogy nálam nyerő legyen a csaj/pasi.Az apróbb hibákat még el lehet viselni,az okés,deviszont tegyük fel mondjuk Molnár Krisztiánnal melyik csaj feküdne le? :D :D :D :D :D
2018. márc. 16. 13:28
Nem muszáj valakitől undorodni. (Barátok lehetnek).... elég az hogy egyszerűen nem tudom őt elképzelni az életemben.4 fokozat van.. az első a "tökéletes" a második áááá.. elmegy,a harmadik nekem ez nem megy.. tök szimpi vagy de bocsi NEM.. és legvégül az említett unfor.. Fúj.. Istem ments...
2018. márc. 16. 13:37
8/11 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, mint ahogy az első leírta.
Szerintem a "nem számít a külső" annyit jelent, hogy "Nem érdekel az, hogy hogy néz ki egy fiú addig, amíg tetszik", úgy ahogy a "nem számít, hogy mennyi pénze van" jelentése az, hogy "amíg megvesz nekem mindent, amit szeretnék, addig nem érdekel, hogy mennyi pénze van".
5.: A külsőben benne van az ápoltság is. Így ha a külső nem számít, akkor az se :)
Azért, mert külsőre nem tetszel a lánynak, de neki tudsz segíteni, felesleges vele barátkozni szerintem. Nekem is van egy ilyen "lány barátom", de legszívesebben megszabadulnék tőle.
Én nem leszek álszent és bevallom, hogy valamilyen szinten nekem számít, de leginkább csak annyira, hogy adjon a higéniára és ápolt legyen, mindig próbálja meg kihozni magából a legjobbat. Bár még nem volt kapcsolatom, eddig mindig olyan fiúk keltették fel a figyelmemet, akik nem éppen a legjóképűbbek kategóriájába tartoztak. Mondhatni átlagosak voltak. Engem a személyiségével, kisugárzásával tud igazán megragadni valaki. Kedvelem a szerénységet, titokzatosságot. Nem gond, ha a másik fél eleinte zárkózott és lassan nyílik meg, mert én is pontosan ilyen vagyok.
2018. márc. 16. 17:06
10/11 A kérdező kommentje:
9.: Lehet akármilyen személyisége a ronda fiúnak, ha ronda, akkor max barátnak fog kelleni neked is.
10.: Persze, hogy számít mindenkinek a külső. De valahogy sokkal több lány mondja az ellenkezőjét, mint fiú. Viszont egy lánynak szerintem sokkal egyszerűbb találnia valakit magamellé. Például a multkor láttam egy olyan lányt, akinek az arca egyik felének volt valami baja, mintha le lett volna bénulva, vagy ilyesmi. De persze a másik része se volt valami szép. És érdekes módon volt valakije. Szerintem legalább egy picit szebb az arcom az övénél és mégsem találtam senkit...
Kapcsolódó kérdések: