Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elvesztettem a legjobb haverom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem a legjobb haverommal a szüzességem, de van barátom, félek, hogy a haverom elmond mindent mindenkinek. Higy jussak ki ebből?

Figyelt kérdés

Na hello. Tini vagyok, kort senkiről sem mondok. A barátommal jó ideje együtt vagyunk. Közbe jött egy másik srác, akivel most kavartam és lefeküdtünk. Szűz voltam ahigy ő is. Félek nagyon higy most elvesztem a barátomat, ha kiderül minden. Nagyon kevés barátom tud az esetről (2 3 személy) most rá 3 nappal nagyon megbántam az egészet, és valahogy kikell jutnom elakarom felejteni azt amit tettem, de nem akarom h mindent kikotyogjon a srác , valahogy töröltetni akarom a beszélgetéseinket, az ő feléről is (nem messengeren beszélünk) és a képernyőfotókat. A 2 srác utálja egymást nem beszélnek. Elakarom feledtetni a haverommal h volt valami, és higy végleg lezárjunk mindent.

Mit lehet tenni, anélkük hogy a barátom megtudná?

2018. márc. 11. 11:08
1 2
 11/15 walk w1th mee ***** válasza:
12%
ez cuki:D szerintem jól csináltad:D én nagyonbirom az ilyeneket,többilyen lány kellene belőled:)de tényleg :D
2018. márc. 29. 13:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Cukin rohadna le a kezed ^^
2018. ápr. 1. 20:22
 13/15 walk w1th mee ***** válasza:
0%
Remélem mégtöbben meghúznak és közöttük leszek:DD
2018. ápr. 2. 23:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Gondolom romák vagytok. Jó telepi szokás 14 évesen egymás barátaival, jöttmentekkel és ismeretlen rokonokkal romantikus kapcsolatot folytatni.

Egészen érdekes rokonsági láncolatokat és testiséget eredményez a mendeli genetika iróniája.

Végülis ha teherbe esel, még mindig lehetsz a saját nagyanyád :D

2018. ápr. 3. 00:20
 15/15 A kérdező kommentje:
no, nem vagyok roma, fehér vagyok. egyikünk sem az. gimnazista lány vagyok budapesten... attól h elvesztettem, még nem biztos hogy elkell itelni ;) ti sem vagytok örök szuzek mindenki eshet bele hibába.. ( ti sem vagytok tökéletesek <3 ) 15 vagyok h már igy szoba kerult
2018. ápr. 4. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!