Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a legjobb haverommal a szüzességem, de van barátom, félek, hogy a haverom elmond mindent mindenkinek. Higy jussak ki ebből?
Na hello. Tini vagyok, kort senkiről sem mondok. A barátommal jó ideje együtt vagyunk. Közbe jött egy másik srác, akivel most kavartam és lefeküdtünk. Szűz voltam ahigy ő is. Félek nagyon higy most elvesztem a barátomat, ha kiderül minden. Nagyon kevés barátom tud az esetről (2 3 személy) most rá 3 nappal nagyon megbántam az egészet, és valahogy kikell jutnom elakarom felejteni azt amit tettem, de nem akarom h mindent kikotyogjon a srác , valahogy töröltetni akarom a beszélgetéseinket, az ő feléről is (nem messengeren beszélünk) és a képernyőfotókat. A 2 srác utálja egymást nem beszélnek. Elakarom feledtetni a haverommal h volt valami, és higy végleg lezárjunk mindent.
Mit lehet tenni, anélkük hogy a barátom megtudná?
Gondolom romák vagytok. Jó telepi szokás 14 évesen egymás barátaival, jöttmentekkel és ismeretlen rokonokkal romantikus kapcsolatot folytatni.
Egészen érdekes rokonsági láncolatokat és testiséget eredményez a mendeli genetika iróniája.
Végülis ha teherbe esel, még mindig lehetsz a saját nagyanyád :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!