Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom beleszeretett a barátnőmbe?
Figyelj, menj oda a barátodhoz és tisztázd le vele a helyzeted hogy te vak vagy kisapám mert ő a barátnőm szóval nem szabad!
Van egy csomó lány akit megkaphatsz de ne őt. Ha ez nem világos számára akkor nem is a barátod. Bár nem minta most is a nagy barátod lenne, aki leakarja nyúlni amit megkaptál...
Szerintem a barátnődnek sem kéne ezt tűrnie, legalábbis én már az ölbefekvésnél pofonvágtam volna a tagot. Mit fekszik az ölembe, ha pasim van? És tud róla? Ráadásul a legjobb barátja a párom? A lány valószínűleg azért nem csinál semmit, mert fél, hogy miatta romlik el a Te barátságod azzal a taggal. De ez nem igaz, a tag miatt fog elromlani a barátságotok. Vagy azért mert cseszteti a csajod, vagy azért mert majd el is csábítja (ez sem a barátnőd hibája, ő most gyakorlatilag a közös kis kincsetek, aztán győzzön a jobbik, ezt kettőtök közt kell elintéznetek).
Szólj a tagnak, hogy villámgyorsan álljon le, még mielőtt -ennél is jobban- elfajulnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!