Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szülők, mikor engednétek meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vickyy888 kérdése:

Szülők, mikor engednétek meg a 17 éves lányotoknak együttaludni a pasijával?

Figyelt kérdés
Már majdnem másfél éve vagyunk együtt, de félek megkérdezni a szüleimet hogy nálam e aludhatna néha..:( de már nagyon szeretnénk, csak félek hogy mi lesz a reakció..egykorúak vagyunk (ő 6 nappal öregebb xD) és március 6.án töltöm be a 17et...

2018. márc. 3. 12:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

:DD

Akkor a lehet hogy a sokszor mondogatós taktikát kell bevetned, elobb-utobb megunja

Amugy ha nem titok, mar fekudtetek le?

2018. márc. 5. 23:50
 22/32 A kérdező kommentje:
Igen, egyszer...
2018. márc. 6. 00:31
 23/32 anonim válasza:

Szexelni meki vécében is lehet, szóval, ha annyira akarjátok, megoldjátok.

De ha a szüleid véleménye érdekel, és annyira érett vagy, akkor azt merjed megkérdezni tőlük, mert mi itt nem fogjuk tudni megmondani.

2018. márc. 6. 00:47
 24/32 anonim ***** válasza:
Egy "már úgyis lefeküdtünk egyszer" lehet hogy megoldaná a problémát, bár nem tudom hogy jó ötlet-e :D
2018. márc. 6. 01:02
 25/32 anonim ***** válasza:
Minden 16 éves lány kuratja magát, miért is lennél kivétel. Légy büszke magadra.
2018. márc. 6. 09:31
 26/32 A kérdező kommentje:
Kúratja? 😂😅 hát azt nem hinném...1x megtörtént, azóta nem 😂 az már kúratásnak számít? Hát oké... ja és ma lettem 17 😁
2018. márc. 6. 10:12
 27/32 anonim ***** válasza:
Boldog szulinapoooot :D
2018. márc. 6. 10:34
 28/32 A kérdező kommentje:
Köszi szépen 😂😂😊
2018. márc. 6. 11:10
 29/32 anonim ***** válasza:

Egy hormon bomba vagy,aki alig várja , hogy rávesse magát a pasijára.

Így én se engedném az együtt alvást, sőt, egyedül egy lakásban sem lennétek.

Nőj már fel, tele irkalod szmajlival az egész oldalt,mint egy kislány, el nem tudnám képzelni,hogy te szexuális életre érett légy. Az felnőtt játék.

2018. márc. 6. 13:48
 30/32 A kérdező kommentje:
Nem akarok lefeküdni senkivel... az meg hogy emojikot használok annak mi köze ahhoz hogy mennyire vagyok érett? Hisz ezzel kitudom magam fejezni
2018. márc. 6. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!