Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen a legjobb barátnőm ebben az esetben?
A legjobb barátnőmről van szó. Van egy osztály társunk aki rá írt a barátnőmre hogy : szia már régóta tetszel lennél a barátnőm?
A barátnőm azt írta vissza hogy nem tudom. A fiú kicsivel később meg kérdezte hogy na akkor mi a válaszod? A barátnőm nem gondolta át eléggé és azt írta hogy nem de maradjunk barátok.
De a barátnőm meg bánta hogy nemet írt és még is szeretne a barátnője lenni. Hogy közölhetné a fiúval? Vagy mit csináljon?
Létszi segítsetek! Fontos!
(Ahhoz bátortalan hogy oda mennye és elmondja neki)
Wait
Most tegyük túl magunkat azon, hogy (szerintem) nagyon gáz, hogy chaten vallott szerelmet neki..
De jóba volt a fiúval? Vagy beszélgettek már életükben? Mert mondjuk ha jó barátok, akkor meg mi az hogy nem mer odamenni egy HAVERJÁHOZ?
Ha a barátnődnek bejön a srác, akkor inkább kezdjenek el ismerkedni, randizni, etc..
Ha nem, akkor még hagyja. Pont.
Első vagyok.
Tehát.. Jól értem, hogy a "barátnőd" össze akart jönni egy számára idegen személlyel? (Ne kezdd el, hogy osztálytársak, mert ettől függetlenül még nem is biztos hogy ismeri. Pár nagyon egyszerű példa.. Tisztába van a jó / rossz tulajdonságaival? Kedvenc zene? Vagy nem is tud róla semmit?)
11-12 eveseknel biztos nem vagytok idosebbek.
Kapcsolja ki a mobiljat,es menjen Sponygyabobot nezni
Hát írjon neki. mondjuk ezt: "Igazából...Nem gondoltam végig teljesen a válaszomat... Igen"
Mondjuk ezt. de nemtudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!