Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Féltékenység érzete az ex...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenység érzete az ex iránt akivel még kapcsolatban sincs miért? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Megpróbálom tömören leírni a dolgokat.

A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt nekem ő az első mindenhogy, neki előttem már volt egy barátnője nos ezzel nem is volt gondom a legelején mivel nem is tudom úgy álltam ehhez a kapcsolathoz, hogy áh miért is ne alapon nem éreztem szerelmet, de idő közben szerintem fordult a kocka és nagyon is beleszerettem a páromba. A napokban feljöttek ezek a nő/pasi ügyek én elmeséltem azt a kevés dolgot ami velem volt előtte (csak beszélgetések, mik-kik jöttek be) ő meg mesélt az exről. Többször is megkérdezte, hogy biztos akarom én ezt, ilyen részletesen, nem e fogom rosszul érezni magam hát én meg ugye bár túlságosan kíváncsi voltam szóval jah. Nem éreztem akkor rosszul magam mikor mesélte, hogy mi és hogy történt meg mikor képeket néztünk róluk, mert nem találtunk rendes képet a csajsziról, de mikor egyedül maradtam a gondolataimmal nagyon elszomorodtam.. Zavart, hogy a páromnak nem én vagyok az első, de úgy semmiben sem, ha első csókra gondol nem a mi helyünk fog eszébe jutni és nem én, ha az első szexuális élményekre akkor is ez a csaj fog neki eszébe jutni és leginkább ami zavar az, hogy nekik van történetük.. A párom egy csöndes alkat aki nem lenne csak azért valakivel, hogy dugjon legalább is én így látom még is azt mondta azért kezdett vele, mert már érdekelte, hogy milyen lehet egy barátnő és társai.. és még azt is mondta, hogy biztos, hogy nem volt belé szerelmes még is "küzdött" azért, hogy vele legyen a csajszi (hosszas beszélgetések, részegen való ráírás és ilyenek). Emellett mi netről pontosabban tinderről ismerjük egymást habár nem az hozott össze minket, hanem a közös dolgok és ennyi, értem nem kellett küzdenie, mert könnyen bele mentem a dolgokba. Hát lényegében igen ez a része rettentően zavar, tudom nem ettől lesz jó egy kapcsolat, hogy szenvednek egymásért a felek..

A másik meg úgy érzem mintha a csaj hasonmása, pótlója lennék.. Hasonló testalkatúak vagyunk, az arcunk is nagyon hasonlít, szemünk színe, hajunk színe, szeretjük a nyuszikat és mindketten kreatívak vagyunk és rajzolunk.. (nem nem beszélgettem vele ezt csak pár kép alapján feltételezem)

Tudom, hogy a múlt elmúlt. Lezárult, vége. Szakítottak. Valószínűleg, ha rá vágyna vele lenne. Tudom, hogy most velem van, engem szeret, de még se hagy ez nyugodni.

Nem az érdekel, hogy hogyan tudnám ezt elengedni, hanem az, hogy ez miért van? Túl fiatal vagyok még vagy, mert az első párkapcsolatom? Majd kinövöm?

19/L párom - 22/F

2018. febr. 19. 20:34
 1/4 A kérdező kommentje:
A válaszokat előre is köszönöm! *
2018. febr. 19. 22:39
 2/4 Rácz Ricsi válasza:
100%
Szia! Ne legyél ilyen miatt rosszkedvű! Sokak érzik ezt az ex témában, szerintem elég rossz dolog az exről beszélni egy kapcsolatban, mert sokaknál megfelelési kényszert válthat ki! Még egy gondolat! Ha azt szeretnéd, hogy tuti legyen a kapcsolatotok, és szeretitek egymást, tervezzetek közös programokat, amivel szinten egy emlék íródik belétek, és ez mindennél többet jelent! :)
2018. febr. 20. 12:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Hát próbálkozom elengedni ezt az egészet, de mindenhol őt látom mármint megemlít valamit a múltjából és egyből az ugrik fel, hogy az exe ott volt vele én meg nem.. Nem élhettem át azt amikor kicsit vadócabb volt, mert már mással kiélte ezeket a dolgokat.. És leginkább ez fáj. Hát az meg, hogy beszéltünk róla, ha nem kérdeztem volna rá még mindig kattognék rajta csak látatlanba..
2018. febr. 20. 19:30
 4/4 anonim válasza:

Sajnos most látom,hogy milyen régi ez a poszt... Pedig a válaszok engem is érdekelnének, énis pontosan ugyanebben vagyok, csak az a különbség,hogy mi már másfél éve együtt vagyunk, és még mindig aggaszt. Nekem is ő volt az első mindenben,viszont neki előttem volt egy három és fél éves kapcsolata.

Esetleg ha még elérhető vagy ezen az oldalon, le tudnád írni,hogy azóta mi a helyzet? Találtál megoldást? Nagyon szeretnék ezen túl lépni,de egyszerűen gyomorgörcsöm van ha bele gondolok hogy nem én voltam neki az első.

2023. aug. 26. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!