Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátok közötti szex kapcsolat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátok közötti szex kapcsolat? Ti tudtok ilyenről?

Figyelt kérdés

Egyre többet hallom baráti körben, hogy az ellenkező nemű barátaikkal csak szexelni szoktak, de nem járnak, és ez így mennyire kényelmes, nincsenek kötöttségek, de mégis kielégülnek szexuálisan.

Én ezt nem tartom normálisnak, szerintem ez elbagatelizálása a dolognak. Mit gondoltok erről? Hallottatok ilyet, vagy volt már részetek benne?

2018. febr. 19. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok.Kinek mire van szüksége.Én konkrétan ilyenbe vagyok benne.Nekem azért jó,mert ismerkedni randizni tökre nincs kedvem,meg nincs is hol.A barátom viszont régóta ismerem és igazából tök jól elvagyunk,de kapcsolatban borzasztóan tapadós.Viszont így hogy nem cagyunk konkrétan együtt,nem lóg a nyakamon,nem tartozok elszámolással mikor kivel hova megyek.Aztán a szikra mindig is megvolt köztünk de nyilván nem hajtok rá olyanra akinek van nője.Nem rég független lett,aztán vigasztalódik.Ez így kényelmes mindkettőnknek.Szeretem és kedvelem mint embert,de én képtelen lennék vele komolyat kialakítani.29N
2018. febr. 19. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Több ilyenről is tudok ismerősi körben, nem ítélem el őket, mert ki vagyok én hozzá(?), de nem fogok részt venni ilyenben, mert nem fér össze az értékrendemmel, meg nem is jönnék össze olyannal, akinek volt része ilyenben.

18/F

2018. febr. 19. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Hat ha ferfi akarja csinalni az ertheto de nem jo, viszont ha no ebbe bele megy hosszu tavon azt nagyon elitelheto . A no az erkolcs mintakepenek kellene legyen de nem az.
2018. febr. 19. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as,és a nő miben különbözik ugyan a "hatalmas" férfitól? Dolgozik,némelyik keménnyebben mint a mai irodai szökevények, eltartja magát, és vannak neki is igényei.Miért ne járhatna ő is csak dugni?Egy kis húsért nem kell marhát tartani...mosson és főzzön rá az anyja.
2018. febr. 20. 22:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Te se vagy normális 3-as... ha az lennél vagy mindkét félnél elítélnéd vagy egyiknél sem, én előbbit vallom...

A férfi meg honnan szerez dugópajtit az elméletedben, ha a nőnek nem szabad? :"D

2018. febr. 20. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!