Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van fiú es lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van fiú es lány közötti barátság? Es ha igen miert gondoljatok igy vagy ha nem akkor miért?

Figyelt kérdés

2015. okt. 21. 07:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Haverság van. Igazi barátság is, de nem kizárólag az. Tehát ahol fiú és lány között valódi barátság van, ott más is van. Én ezt a környezetem tapasztalatai és saját tapasztalat alapján mondom. 4 éve vagyunk együtt azzal a fiúval, akivel előtte 2 évig barátok voltunk...
2015. okt. 21. 07:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak olyan fiú és lány között lehet igazi barátság, ahol az egyik fél (vagy mindkettő) meleg.
2015. okt. 21. 09:13
 3/8 anonim válasza:
100%
Van,szexnek hívják.
2015. okt. 21. 10:09
 4/8 anonim válasza:
Nekem van fiú barátom, és szerintem igazi barátság.Sőt a fiúk néha azt bizonyítják, hogy jobb barátok mint a lányok :(
2015. okt. 21. 14:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Az utolsónál nagyon egyetértek mert nekem is van fiubaratom es vele pl tudok olyanról beszélni amit egy lánnyal nem tudnék
2015. okt. 21. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Van! Nekem is van egy nálam egy-két évvel idősebb srác, akivel jóbarátok vagyunk, ráadásul egyikőnknek sem jön be ,,úgy" a másik, neki bennem a hajam tetszik :"D
2015. okt. 21. 16:55
 7/8 anonim válasza:
Tényleg? Akkor megbeszélitek mikor van a mensid? vagy mikor mosol hajat? ...stb mert ha jól tudom a fiúk nem olyan jól kezelik ha egy lánynak megvan és ott hisztizik neki. (legalább is tapasztalat) Szóval szerintem nem, nincs barátság.
2015. okt. 21. 19:21
 8/8 Unari válasza:
Nincs. Csajok kérdezd meg a "barátodtól" mi lenne ha együtt járnátok. Tuti nem azt fogja mondani hogy áá én csak a barátod akarok lenni. Egy fiú és egy lány között mindig több van mint egy barátság, de ez így természetes. Két esetben létezhet barátság az egyik hogy ha az egyik fél meleg, illetve akkor ha intelligens módon történt meg a válás, és van egy olyan kapocs ami érzelmileg magasabb szinten van mindkettőnél, hogy átlépjen egy határt. Pl.: közös gyerek (ez ritka mint a fehér holló) Senkinek sem lehet belelátni a fejébe. Nem lehet tudni mi az ami miatt nem lépik át a határokat. Legtöbbször azért mert félnek attól többet veszítenek azzal ha megteszik minthogy nem, de attól még a fantázia, a késztetés, és legfőképp a kíváncsiság munkálkodik belül rendesen.
2015. dec. 9. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!