Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért csak kihasználnak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak kihasználnak? Bárkivel összejövök csak a pótlék, játék vagyok. Létezik normális kapcsolat?

Figyelt kérdés

Eddigi kapcsolataim során mindig a pótlék szerepet töltöttem be a lányoknál. Féltékennyé tegyenek mást, kis kalandozás kapcsolatban vagy csak egyszerűen éjszakai menetek. Nagyon megalázva érzem ezek után magam. Egoistán fog hangzani de jól nézek ki. Ezt igazából mindenki megerősíti. Tényleg nem nagyképűségből de tisztában vagyok az előnyeimmel és a hibáimmal is. A sok sz*rtól amit kaptam teljesen elment az önbizalmam azzal kapcsolatban , hogy bárkinek is kellenék.  Talán ez a megalázottság előhozott bennem egy olyan gondolatot, hogy mi lenne ha srácokkal is elkezdenék ismerkedni? Csak szeretném érezni, hogy szeretnek és , hogy én is tudok szeretni. A külsőm megvan hozzá.Magas, szőkésbarna haj, kék szemek, átlagos testalkat ( nincs felesleg), jó stìlus xd. Személyiségem mostmár zárkózottabb ,nehezen bízok már meg másban.Oszinte embernek tartom magam talán kicsit nyersen fogalmazok meg dolgokat. Olykor bunkó vagyok.Szeretem a humort és magam is egy vicces embernek tartom, bár olyan Dr. House-os szarkasztikus humorral rendelkezem de aki ismer az nem sértődik meg rajta. Nem vagyok az igazi bulikirály . Jobban szeretek baráti körben bulizni.Szeretek lelki támasz lenni mások számára és megpróbálni segíteni bármiben mégha az reménytelennek is látszik a helyzet.Érzelmes vagyok ha kell együtt sírok a barátaimmal ami lehet nem férfias de tagadjuk meg az érzéseink csak , hogy igaza f* sza kemény csavók legyünk? Szeretem a filmeket (horror,vigjáték igazából minden az unalmas történelmi filmeken kívűl xd) és a sorozatokat ( Riverdale♡,13Reasons why,The exorcist,Odaát , stb). A pénz. Tapasztalataim szerint pénz a nagy úr a 21.században. Na hát nem ,nem vagyok ultragazdag de tehetősebb az igen VISZONT nem vagyok hajlandó elhalmozni senkit ajándékokkal. Inkább kelek fel reggel korábban és reggelivel várom a párom minthogy bemenjek egy boltba és a legelső ajándékot levegyem a polcról. Persze megvan az olyan ajándékoknak is az ideje. Nem vagyok féltékeny típus akit vinni lehet az meg sem érdemli , hogy szeressem. Nálam nagyon fontos a bizalom mind a két fél részéről. Nem szeretem ha egy lány mikor velem van elengedi magát. Ugyan úgy adjon magára hisz én se engedem el magam ettől függetlenűl. A sze x. Gondoltam erre is kitérek hisz egy kapcsolattal ez is együtt jár még ha talán valakinek ez tabu téma a nyilvánosság előtt.Szeretem a durvabb szeretkezéseket. Szeretem ha karmolnak, harapnak,szí vnak és persze fordítva.Nem senki ne gondoljon a szürke ötven árnyalatára. Báááár :,) Nekem az ideálom...Hát számomra fontos a külső is bevallom. Szerintem mindenkinek megvan a maga párja független attól, hogy hogyan néz ki. Nem kell elítélni senkit hisz belsőnk tesz emberivé minket. Szeretem sőt igazából csak olyan lányok tetszenek akiknek szép hosszú hajuk van. Nem várom el a modell alkatot , egyántalán nem tetszik ha valaki csont és bőr . Legyen mit fogni rajta viszont ne legyen molett. Átlag vagy sportos legyen.Szép fogsor , megfogó mosoly. Belsőleg legyen szókimondó persze nem baj ha nem az. Legyen valami közös érdeklődési körünk a leírtak alapján vagy legyen nyitott új dolgokra ahogy én is az vagyok és viselje el az "erős" személyiségem. De a legfontosabb NE csak éjszakázásokra keljek , NE csak féltékennyé keljen tenni a kiszemeltét és NE  szórakozzon az érzéseimmel. Mivel leírtam , hogy TALÁN nyitott lennék másra is. Srác ideál... Fogalmam sincs hogy működik ez xd nézzen jól ki és hát a személyiség a fentivel adott :) Igazából most ez egy társkereső leírás lett a kérdéstől végul eltértem pedig az lett volna, hogy szerintetek hol rontom el a kapcsolatokat, vagy egyántalán én rontom el?

Na így már a kérdés adott és akkor egy párkereső is lett ebből.

Ha bárki szeretne elérni akkor privátba írja meg : Facebook, Instagram ( ha nem privát), spanchat elérhetőség amelyiket szeretnéd megadni.

18/F/Bi?

2018. febr. 14. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdésben a válasz a többi az egész csak rizsa
2018. febr. 14. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Sokra megyek veled. Szia xd
2018. febr. 14. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne menj a f...d után, mert megbanod battya 😂😂 tenyleg meg.
2018. febr. 14. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
41%

A szöveg végére elfelejtettem mi volt a kérdés de annyit azért tudnék javasolni hogy ne válts át fiúkra csak azért mert a lányokkal eddig nem jött össze. Ha elkezdesz találkozgatni egy fiúval, és beléd szeret, de te közben rájössz hogy amúgy full hetero vagy, az nem túl szerencsés :/

De előbb utóbb úgyis rátalálsz arra a valakire aki töketes lesz számodra, még ha göröngyös is odáig az út. Meg hát gondolom nem semmi személyiség lehetsz így a leveled alapján :D

Sok sikert🤞

17/l

2018. febr. 14. 21:19
 5/5 anonim válasza:

Nem hiszem, hogy biszex lennél, egyszerűen próbálod keresni, hogy hol kapod meg azt a minőségi kapcsolatot, amire vágysz és reménykedsz abban, hogy egy érzékeny meleg nem használ ki téged. Sajnos az, hogy meleg vagy leszbi valaki nem véd meg a kihasználástól.

Viszont, ami lehet a jövőben segíthet neked az az, ha nem jössz össze egyből egy lánnyal, hanem csak és kizárólag ismerkedsz és randizgatsz. Ez valahogy nem szokás a tizenéveseknél, pedig nagyon sok ilyet megelőzhetsz vele a jövőben. Simán üljetek be valahova pl meginni egy teát, kávét vagy akármit, menjetek kis sétálni, bulizni, de mindezt együtt a lánnyal, aki tetszik neked és közben próbáld megismerni. Kifejezheted, hogy neked ez randi és szívesen ismerkedsz vele így, akkor könnyebben kiismered, neki jól fog esni, hogy valaki ennyit foglalkozik vele és nem egyből szexet akar. Azok a lányok, akik viszont kiakadnak, hogy miért nem nyomulsz rájuk (szexulisan) vagy játszadozni szeretnének azok erre nem lesznek vevőek. A nőknél is ugyan így működik.:) Ha randizok egy férfival és nem képes hosszabb ideig ismerkedni, randizgatni és állandóan csak játszadozás vagy szex felé irányítaná az egészet annak ellenére is, hogy kifejezem, hogy a szeméyliségét akarom megismerni, akkor legalább megunja ezt és magától lekopik vagy időben észreveszem, hogy nem stimmel.:) Nem tehetsz róla, csak szimplán tapasztalatlan vagy és ez ezzel jár.=/ Remélem nem baj, hogy nem tiniként írtam, hanem a régi saját tapasztalataimat osztom meg.:D

24N

2018. febr. 15. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!