Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nekem miért nem jön össze egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem jön össze egy normális kapcsolat?

Figyelt kérdés
Mondják,hogy nagyon szép lány vagyok,de még sem jön össze egy helyes fiuval egy kapcsolat.Mindig a azokat húzom ki akik nőről nőre mennek.Már jöhetne egy normális kapcsolat.Tán én vagyok ezekbe a hibás?Hogy pár héten belül se engedek semmi olyasmi akciót...de én nem vagyok ilyen,hogy egyből.Szűz vagyok.Én közösségi oldalakon nem vagyok hajlandő ismerkedni még találkozgatni az nem az én műfajom.

2017. aug. 10. 09:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerinted hány lány keress még rajtad kívül helyes pasit? Gondolom 16 korul vagy jo hogy a "helyes pasik" nőről nőről járnak. Ne egy homárral akarj összejönni aki csak azt nézi milyen bugyi van rajtad meg hogy hogyan tudd megszégyeniteni rövid időn belül. Hagyd a külsőségeket és normális pasikkal kezdj ki.
2017. aug. 10. 09:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van :/ csak sajnos a rosszfiúk vonzzanak :@
2017. aug. 10. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát látom nem akkarsz neten ismerkedni stb. Én mondjuk nem ilyen vagyok még se volt nekem meg kapcsolatom 16/f
2017. aug. 10. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Jol nezzetek meg a kerdezot egy újabb remek peldany a leendo nok kozott amely ekes bizonyiteka lesz hogy a férfi okosabb.. Ez a reakcio amit az 1es valaszara irt , sugarzik belole az atgondoltsag es az intelligencia. ..
2017. aug. 10. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezen az oldalon van esélyed normális fiút találni, hiszen, itt vissza írnak neked,

nem úgy mint nekem azokon a fránya társkeresőkőn!:D

Viccet félre téve. Te okos lány lehetsz. Írtad is, hogy az ilyen fiúkat, akiket

csak a szex érdekel, azokat kiszanálod. Ez jó dolog.

Váratod őket, s így teszteled rajtuk az igazi szándékukat. Okos trükk!:D

Nekem is lehetett volna már kapcsolatom. És tudod miért nem lett? Mert én is

teszteltem őket, úgy mint te! Hamar kidobáltam őket a látókörömből!:D

Mik az igényeid egy fiúnál? Írtad, hogy legyen helyes. Azon kívül milyen szempontoknak

kell nálad megfelelniük?

kíváncsi vagyok ezekre a dologra, mert így talán jobban megtudom érteni a nőknek a logikáját.

Szia.

2017. aug. 10. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert észre sem veszed őket .21/F
2017. aug. 16. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, rosszfiút akarsz? Akkor ne csodálkozz rajta hogy senki sem akar :D főleg hogy elvileg nem engedsz semmit . A magadfajta rosszfiúk csak egy valamit akarnak és kész. Bár nem hiszem hogy egy 16 éves fiú attol lesz rosszfiú hogy be mászik az iskolába mert mástól nem nagyon tudd az lenni :D
2017. aug. 17. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!