Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baratkent tekint ram? (foleg lanyok velemenye erdekelne)
Esetleg zavarba jöhetett, vagy azt hiheti, hogy túl gyerekesnek tartod a viccelődései miatt. Igazából bármi lehet, ezt vele kell megbeszélned. Az lenne a legjobb, ha megkérnéd, hogy egyenesen mondja ki a gondolatait, mert téged zavar a mostani állapot. Továbbá lehetőleg személyesen beszéljetek, ha pedig a lány ez esetben is kitér, akkor talán jobb lesz ha csak barátok maradtok és ezt vele is közöld.
De akár azt is teheted, hogy többet találkozol vele és vársz, hogy változik-e valami. Ha ugyanitt tartotok, akkor tényleg beszéld meg vele a dolgot, mert ez nem korrekt veled szemben.
Egód van, azt látom ;) "jokepu vagyok es jo arc"
Nem baj, kell is az.
Egyébként biztos, hogy zavarban van. Na ezt nem biztos hogy értelmesen fogom leírni, de valamit esetleg mondhattál véletlenül, (amire már nem emlékszel) és ezért megváltozott a veled való kommunikációja. Na hát ezt tényleg értelmetlenül írtam. Mindegy, ezt tapasztalatból mondom, én is tapasztaltam valamit egy fiún, aki tetszik (már én se tudom megmondani, mi volt az), és addig nagyon bátran beszélgettem vele meg minden, most pedig valahogy bátortalan lettem, én sem értem miért. De ugyan azt érzem iránta, mint eddig.
Amúgy hány évesek vagytok? Neked tetszik a lány?
mindketten 19, azért írtam tinibe hátha itt több segítőkész válasz érkezik, +azért még csak belelógunk mi is kicsit:D
néha-néha mond olyanokat mik jól esnek, pl tegnap hogy tetszem neki, meg hasonlók, csak ennek a nyíltságnak lett vége ami első pillanattól kezdve jellemezte a beszélgetésünket. nekem nagyon tetszik, az első lány akivel igazán komolyan szeretném, ezért nem is szeretném elcseszni a dolgot,csak már nem értettem mi a helyzet.
a jóképűs dolgot ő mondta, nem én gondolom magamról, tényleg félreérthető:Dd holnap kezdődik kövi félévünk(egyszerre kezdtük), bár közös óránk most nincs, de elhívom valahova kedden úgy gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!