Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú csak a szexre vágyik?
Figyelt kérdés
mármint lehetne normálisan is kezdeni, ismerkedéssel, szóval nekem ez nem jön be igazán, hova lett férfiasság?2018. febr. 8. 21:50
2/6 anonim válasza:
hát nagyon sok pasi csak azt akarja de ez attól is függ hol találkoztatok . de vannak rendes srácok . csak ne add könnyen magad mert akkor csak az olyanok fognak megkörnyékezni akiknek csak az kell
3/6 anonim válasza:
Én fiú vagyok és én inkább feküdnék le egy lánnyal mint a nagy romantikusságban legyünk együtt. Én ez vagyok nem kell érte bántani lepontozni, szólásszabadság van és csak egy kérdésre válaszoltam!
17/F
4/6 anonim válasza:
Aszexuális ként mondom,hogy nem,nem minden srác ilyen,csak épp nem olyan gyakoriak,mint a skalp vadászok.
5/6 anonim válasza:
Jelen, nem arra vágyok, hanem tartósra. Sok lány, inkább a fent említett példát keresi és az olyan fiúk mint én maradunk egyedül :D
6/6 anonim válasza:
Én a majdnem párommal (még nincs kimondva a járás) egy társkeresőn ismerkedtünk meg, mert megnézte, hogy milyen tapló srácok vannak. Aztán mindent próbáltam úgy csinálni, hogy jól haladjunk és szerintem ezt teljesítettem is. Akármennyire is vannak ilyen sztereotípiák, hogy a társkeresőkön is és a való életben is a pasik érzelemmentes szexrobotok vagy pedig nyálcsöpögősek, vannak a kettő közt is. És ha valaki azt látja, hogy hajtania kell érted, de te is a tudtára adod valamilyen formában a vonzalmadat, akkor lesz a legjobb mindkettőtöknek. Hamar tisztázni kell a másikkal, hogy mit is akartok, milyen igényeitek vannak. És az egyik legfontosabb az udvarlási folyamatoknál is és egy kapcsolatban is a kommunikáció! Ha nincs meg valamelyik fél részéről, akkor máris lőttek annak az egésznek. Legyen akármilyen cikis dolog, merj előtte megnyílni, nem titkolózni, és önmagadnak lenni! 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!