Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak? Van egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Van egy lány aki tetszik. Hogy próbálkozzak hogy ne égjek be?

Figyelt kérdés

Egy osztályba járunk nagyon rég ismerjük egymást.

Mindeddig nem nagyon beszélgettünk

De ahogy szept. lehetett és megkért hogy hadd csináljon velem egy szelfit.(Jelent ez valamit?)Aztán egyre többet irogattunk egymásnak.

Mit tegyek?

Hogy közelítsek felé?

Várom mindenki válaszát?

14/F

2018. febr. 3. 17:24
 1/2 anonim ***** válasza:
A selfie nem feltétlen jelent akármit is. Szemezz vele sokat. Azzal garantáltan nem égsz be. Ha esetleg ő is a szemedbe néz, majd később elkapja a fejét és mosolyog, akkor az már jelenthet valamit. Bókolj burkoltan. A lányok általában ilyenkor hamar levágják a dolgot. Én is észre szoktam venni. Viszont ez sem kreálhat kínos szitut, mert mi ilyenkor nem nagyon merünk reagálni azonnal, de viszont dob az önbizalmán és ő is lehet közeledni fog feléd. Küldhet feléd apróbb, vagy kisebb jeleket, úgyhogy nagyon figyelj! Leszűrheted, hogy ő is érez irántad valamit. :) 14L
2018. febr. 3. 21:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. És még az is jó jel természeresen, ha nem kapja el a tekintetét, hanem a szemedbe néz és úhy mosolyog.
2018. febr. 4. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!