Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 eves lany vagyok es 16 eves fiu tetszik. Mit tegyek?
Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét?
Hogy tényleg elhigyje hogy érdekel?
(Bunko valaszolok kimeljetek konyorgom!)
Még soha nem volt dolgom ennyivel fiatalabbal ezért is nem tudom hogy mit tegyek, tudni kell hogy ő sokkal érettebb, és többnek is tűnik a koránál.
Előre is köszi a segítséget!
Nem az a baj hogy lelkileg érett-e. De te hogy képzeled a következő néhány évedet? 19 évesen nekem már van igényem arra hogy különköltözzek, más városba mentem egyetemre ami ehhez jól is jött, de már a másfél évvel fiatalabb pasimmal is belefutottunk abba hogy maradt még egy éve a gimiből. Én már szeretném ha összeköltöznénk, elkezdenénk a saját életünket. (Másfél éves kapcsolat, nem tegnap jöttünk össze).
Egy 16 évesnek minimum 3 de inkább 4-6 éve van mire elköltözik otthonról. Még most kezdi majd megismerni magát, ilyen buli, olyan csaj, vagy ha az nem is, ilyenkor szokták kitalálni hogy elköltöznek másik városba, másik országba. A következő 10 évben mindig lesz köztetek egy életszakasznyi csúszás. Most te már egyetemista vagy vagy dolgozol, ő még tizedikes lehet kb. Mire ő leérettségizik, te vagy végzel nagyjából, vagy már jóideje dolgozol, önellátó vagy. Merre fog így haladni a kapcsolatotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!