Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ilyen korban elveszteni? És apámat hogy vegyem rá hogy elengedjük?
Kedves kerdezo,
Szerintem ez normalis ha te is ugy erzed hogy keszen allsz ra es nem a baratod erolteti. Ha mar fel eve egyutt vagytok akkor szerintem mar nem csak azert van veled a srac mert csak “arra” kellesz neki, hiszen akkor keresett volna mast.
Apukaddal pedig le kellene ulni beszelni, (nekem is nehez eset apukam) illetve anyukadat megkerdezni errol vagy hogy esetleg o beszeljen apukaddal. Egyebkent meg ha apukad jobban belegondol ahhoz hogy lefekudjetek nem kell egyutt aludni hiszen ez delutan is megtortenhet, tehat az hogy megtiltja azt h egyutt aludjatok attol meg abban nem tud h lefekudjetek.
Termeszetesen ezzel nem biztatni akarlak hiszen egy lany eleteben fontos az elso alkalom. Es mindenkepp olyan fiuval akit tenyleg szeretsz es o is teged. Valamit fontos a fogamzasgatlas!! Soha ne szexeljetek vedekezes nelkul mert egy 15-25 ev kozotti lany/no hihetetlenul termekeny es nagyon gyorsan “becsuszhat” egy baba akit szerintem egyikotok sem szeretne! 17/l
Kicsit valóban fiatal vagy még hozzá, főleg ha benned is felmerül, hogy nem-e korai még. Ha nem merülne fel, akkor nem kérdeznéd meg idegenektől, hogy normális-e ilyen korban elveszíteni.
Próbálj beszélni apukáddal, hogy mennyire szeretnél együtt aludni a barátoddal. Vele elaludni és felkelni. De ha nemet mond, akkor egy ideig nem kell erőltetni, majd pár hét múlva hozd fel újra.
Ha mégis úgy döntenél, hogy szeretnél a barátoddal szeretkezni, akkor mindenképpen előtte olvassatok utána a védekezésnek, és ne itt a gyakorin!
Vannak tiniknek szóló oldalak, mint a yelon.hu vagy a kamaszpanasz.hu ahol ezzel a témával is foglalkoznak. Mindenképpen az óvszert ajánlanám.
Nézzetek utána, hogy hogyan kell használni, esetleg próbáljátok ki már egyszer előtte a felhelyezését.
Ha barátod már nem szűz és/ vagy arra akar rávenni, hogy csak egy kicsit óvszer nélkül és majd ö vigyáz, kiveszi előtte, abba semmiképpen ne menj bele, mert könnyen terhes lehetsz.
Hidd el, hogy mindezt nem rosszból írom, hanem csupán jó szándékból.
N/23
Te nem, de ő simán meg fog dugni, ha teheti.
Barátnőm sem akarta 15 évesen, elég volt, hogy a 19 éves "pasija" szerette volna. Ő megkapta a barátnőmet, a csajszi meg vagy két évig pszichológushoz járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!