Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Mik azok a kizáró okok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mik azok a kizáró okok amik miatt azt mondjátok hogy nem kell a lány?

Figyelt kérdés
vannak ilyen kikötéseitek?15/L
2018. jan. 28. 18:43
 1/10 darandaliuszmusz válasza:
pl ha buta, könnyűvérű , vagy nem lehet vele beszélgetni rendesen.
2018. jan. 28. 18:46
 2/10 anonim ***** válasza:
42%
Ha kövér.
2018. jan. 28. 18:51
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
Az elvárásaim szerint, egy lány legyen okos, megértő, és kedves. A testi adottságok, kinézet, nem számít nekem. Hanem, kérdező, nekem csak a belső számít. És ha valakiben, egy lányban meglátom/Vagy már megláttam, hogy milyen. Akkor tudom, hogy ő kell nekem. 16/F Írj privátot, ha többet akarsz tudni.
2018. jan. 28. 18:52
 4/10 anonim ***** válasza:

A belsőre nem "áll" fel kedves előző, szóval, csak úgy nem működik, hogy mindenki bejön.

Belső: legyünk egy hullámhosszon, közös érdeklődési kör, legyen miről beszélni állandóan

Külső: személyes, de én nagyon szeretem a barna hosszú hajú lányokat, zöld kék szem, szép száj (😀😀) ezt nem tudom elmagyarázni. Az orr, nem befolyásol. Testalkat, meg nem zavar nagyon, természetesen ne legyen nagyon elhízva, viszont ez formálható, tehát nem kizáró ok.. Ha nincs meg a külső+belső kapcsolat, ez nem fog működni, akár mit is mond az előző.

2018. jan. 28. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
33%
Ahogy gondolod, elöttem szóló, de mint írtam, ez én vagyok, az én személyiségem. Másnak, más személyisége van, más lelke, ezért máshogy gondolkozik. És mi értelme lenne ide leírnom, ha nem azért, mert segíteni akarok? (Igaz szeretek magamról beszélni, de közben másokat is megértek, nem szoktam bunkó lenni azokkal, akik kedvesek velem, és segítek amikor tudok) :)
2018. jan. 28. 19:03
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem szereti a metált.
2018. jan. 28. 19:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#6 Egyetértek, én is metálos vagyok.
2018. jan. 28. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

-Justin Biebert, Draket, Kim K.-t, 1D-t meg ilyen undormányokat hallgat.

-Ha nem elég nyitott.

-Ha nem akar fejlődni emberileg.

-Ha nem szereti az állatokat.

-Ha nem szereti a rockot/metált/ezek valamely fajtáját legalább.

-Ha kövér.

-Ha nem szeret sportolni.

Ésatöbbiiii

2018. jan. 28. 21:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Buta. Nagyon félténykedik. Nyavogos.
2018. jan. 28. 21:41
 10/10 anonim ***** válasza:
A tökéletes lány az, aki szereti a Panterát ;) \m/
2018. jan. 29. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!