Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti megbocsájtanátoj ezt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsájtanátoj ezt a barátotoknak? 17/l

Figyelt kérdés

Ő is 17 éves. Már lassan 2 eve vagyunk együtt, már egyszer mondta hogy talan biszexuális, még ő maga sem tudja.

Erre szombaton egyik barátnőm küldött egy olyan képet, amin részegen egy buliban csókolózik egy másik fiúval. Rákérdeztem, nem tagadta le, azt mondta sajnàlja, nem jelentett neki semmit, de mentségére szóljon hogy hulla részeg volt. Egyébként a fiú alegjobb barátja. Ti elnéznetek ilyet egy kapcsolatban?

2018. jan. 22. 13:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Azonnal hagyd el, ha nem akarsz örök 2. lenni a kapcsolatban
2018. jan. 22. 13:12
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem. A megcsalás az megcsalás, akkor is,ha a másik fél is ugyanolyan nemű..
2018. jan. 22. 13:27
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
Nem.
2018. jan. 22. 13:38
 4/14 A kérdező kommentje:
De végülis azonos neművel történt, és megígérte hogy többet nem fordul elő. Szerintem a csók nem megcsalá, tavaly én is megcsókoltam egy másik fiút egy buliban, de őt nem igazán zavarta. Azt mondta amíg nem csalom meg (szex) addig ő elnézi.
2018. jan. 22. 13:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg mi a probléma? Pont egymáshoz valóak vagytok!
2018. jan. 22. 13:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Fura gondolkodásotok van.

Nekem a csók is megcsalás. Akármilyen neművel is.

Az is fura, hogy a barátod elintézte annyival, amikor csókolóztál mással, hogy nem érdekli. Számomra ez azt jelent, hogy te sem érdekled igazán. Ha érdekelnéd, akkor fájna neki, hogy te más fiúval csókolózol.

De ennyi erőből te is megbocsáthatsz, 1-1 az állás.

Mondjuk nekem az is gáz, hogy olyan részeg volt a buliban, hogy azt sem tudta mit csinál, kivel, és ráadásul még kép is készült róla.

2018. jan. 22. 13:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan hülyék vagytok mindketten, maradjatok együtt.
2018. jan. 22. 14:16
 8/14 A kérdező kommentje:
De mondjuk egy nyílt kapcsolatban megengedett dolog ez, nem?
2018. jan. 22. 14:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Miféle nyílt kapcsolat? Ne játszd már a felnőttesdit,nem áll jól
2018. jan. 22. 17:16
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem játszom a felnőttet, de már tényleg nem tudom milyen kapcsolat ez. Hétvégente vagy én vagyok nála két napot, vagy ő van nálam. Olyankor elmegyünk moziba, bulizni, kocsmázni, meg persze hétvégente szexelünk. De hétközben ő sem tudja hogy mit csinálok, meg én sem hogy ő mit csinál, nem találkozunk, nem is beszélünk nagyon, max párszor összefutunk suliban.
2018. jan. 22. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!