Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy ilyen hosszan kitartanak egymás mellett?
Figyelt kérdés
A húgom 12 éves volt mikor összejött a barátjával, a barátja pedig 14. Mind a kettőjüknek első kapcsolata. Most a húgom 21 éves, a barátja pedig 23. Sohasem szakítottak, nem is nagyon veszekedtek. Amióta összejöttek a húgomon az látszik hogy borzasztóan szerelmes, és a fiún is. Nagyon rendes, odaadó srác. De mégis furcsálom, hogy egyikük sem vágyott több tapasztalatra, más emberekre. Múlt héten megkérte a kezét a barátja, és azóta még boldogabb mint valaha, kérdés nélkül igent mondott.
Hogy lehet az, hogy valaki(K) ennyire szerencsések elsőre a szerelemben? Félre értés ne essék, nem féltékeny vagyok, de hiába volt több fiú az életemben, mindben csalódnom kellett.
2018. jan. 21. 14:21
1/5 anonim válasza:
Erre nincs magyarázat, egyszerűen annyira jól megvannak, hogy nem szeretnének mást. Ritja az ilyen, de szerintem jó látni :D
2/5 anonim válasza:
Borzasztóan szerencsés a húgod :(
3/5 anonim válasza:
Hát ami biztos ritka az ilyen,szerencsès hugod van hogy egy ilyen pàrt talàlt magànak,akivel ennyi èven àt kitartottak,kitartnak egymàs melett.Ès hogy lehetsèges?hàt ilyen egy igazi szèp szerelem.
4/5 anonim válasza:
19 evesen ossze jottem egy 15 eves lannyal , majd 21 evesen szakitott velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!