Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit szólnátok ha ismernétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ha ismernétek/látnátok egy 15 éves lányt és egy 21 éves fiút együtt?

Figyelt kérdés
Ha ti lennétek ilyen helyzetben belemennétek a kapcsolatba?

2018. jan. 19. 14:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

Az az igazság, a f@.sz egy veszélyes üzem...

Mindegy hogy 15,vagy 22 éves...

Voltam jóval fiatalabb nálam....

Az anyja nagyon nagyon jófej, és elnéző volt.

Teszem hozzá, hogy normális is voltam hozzájuk. Meg is jegyezte az anyja, még nem volt ilyen normális barátja a lányának.

Én vigyáztam a lányra, ( értsètek ahogy akarjátok )

Az anyja ezt nagyon jól tudta, és bár nem tűnt rajta fel nekem hogy neheztelne. Inkább az a beletörődés, hogy jó, akkor próbálok normális lenni hozzájuk , kedves stb.

Még anyósomnak is eltudtam volna képzelni. Kár hogy nem úgy alakul a lánnyal. Mert ő is normális , kedves , okos volt.

Szóval ha én szülő helyében lettem volna, nemtudom mit tettem volna az anyja helyében. Engedtem volna,vagy sem. Vagy komoly beszélgetés a sráccal és a lányommal. Nemtudom.

Megbecsültem magam annál a háznál, ha már ennyire bízott bennem az anyja, és jól is tettem.

Csak az az igazság, kevés ilyen szülő és még kevesebb srác van, aki hasonló helyzetben egy kicsit is az eszét is használná ... Mert kevés vér van benne ilyenkor sajnos :/

Meg kell ismerni a srácot. Aztán majd kiderül , megéri e vele kezdeni .

2018. márc. 26. 12:45
 12/14 anonim válasza:
17%
Ha a lány és a fiú közt több mint 4 év van akkor azmár szerintem helytelen azt meg büntetnék ha 14 alatt lennén vagy valami ilyesmi de ha te az idősebb férfiakra buksz akkor az a te gondod
2018. márc. 26. 17:06
 13/14 anonim ***** válasza:
26%
Volt osztálytársam 15 évesen jött össze a 21 (vagy 22) éves barátjával és két éve együtt vannak. Nyilván nem gyakori, hogy nem csak "arra" megy ki a játék, de ők egy eléggé kiegyensúlyozott kapcsolatban vannak még mindig, ősszel valószínűleg összeköltöznek.
2018. ápr. 4. 18:25
 14/14 anonim ***** válasza:
63%
Ha a fiú is igazán szereti és nem csak a szexre kell neki akkor teljesen elfogadható.. A szüleim között 5 év van a nagyszüleim között 6 év volt...
2018. ápr. 4. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!