Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem pár emberrel és velük találkoznék akkor, amikor a párom jönne hozzám. Nem akarom neki elmondani, hogy emiatt nem jöhet, félek, hogy nem értené meg (? )
Egyrészt nem kéne fiúkkal ismerkedned, mikor barátod van, másrészt főleg nem kéne mások miatt a barátoddal való közös programot lemondani. Ha nem mondod el neki, akkor még hazudnál is. Két hibát elkövettél, csinálnál egy harmadikat is?
A viselkedésedet ne várd,hogy valaki megértse, ugyanis nem lehet. Egyszerűen gáz, amit csinálsz.
Azt javaslom, tanulj meg viselkedni egy kapcsolatban.
"Egyrészt nem kéne fiúkkal ismerkedned, mikor barátod van"
Fúú, barátom. Ki törte össze ennyire a szíved?
#3: Senki nem törte össze a szívem, de szerintem ha valaki megismer pár embert, akkor azok scak tök véletlenül mind fiúk, ugye? Teljesen természetes párkapcsolatban célirányosan egyszerre több fiúval ismerkedni (a "pár" szóból erre következtetek),és lemondani miattuk a párunkkal a közös programot, de erről is hazudni.
Felőlem támogathatod a hogyismondjam......etikátlanságot, de ettől még nem lesz "okés".
Szerintem nem baj, ha fiúkkal barátkozol.
De az, hogy miattuk lemondanád, amit már megbeszéltél a barátoddal.. szerintem valahogy olyan egy picit, mintha jobban érdeklődnél irántuk. Bár az új emberek mindig érdekesek, ha lány, ha fiú.. De ő mégis csak a barátod, aki a legközelebb áll a szívedhez.
Az pedig, hogy szerinted nem értené meg, hát.. lehet alapja. Vannak fiúk, akik nagyon féltékenyek. De mindenképp mondd el neki, ha máskor találkozol velük is.
Egy kapcsolatban nincs helye a titkoknak és hazugságoknak, az azt jelzi, hogy gondok vannak. Pl.: amire itt sokan gondoltak, hogy több mint barátságból találkozol velük, vagy nem bíztok egymásban, stb..
Ha pedig nem értené meg, az már egy másik kérdés témája lesz. ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!