Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek se szeretne tőlem már semmit?
Figyelt kérdés
A nyáron megismertem egy lányt, vagyis korábban már ismertem, de a nyáron kerültünk közelebbi kapcsolatba. Nagyon szerelmes lett belém, és én is megkedveltem, megszerettem őt. Most ősszel kezdte el a gimit, én pár évvel idősebb vagyok. Mind a mai napig napi szinten beszélünk, igaz kevesebbet, általános témákról. Kerüli, hogy bókolhassak neki, ő se mond semmit ilyet, találkozni se akar. Azt mondja, hogy a tanulás az első, meg várjak 2-3 évet. Én tiszteletben tartom, hogy a tanulás az első. Ugyanakkor nem nagyon hiszek ebben, szerintem nem szeretne már tőlem semmit. Hiszen ettől, még ha nem is találkozunk, beszélhetnénk úgy, mint azelőtt. Másrészt nem hiszem, hogy a gimi alatt ne akarna pasizni, barátot, hisz majdnem mindenki ezt csinálja. Nem hiszem, hogy a barátnőivel nem a leggyakoribb a pasi téma és tudom, hogy engem még csak nem is említett egyik barátnőjének sem. Úgy gondolom, hogy már nem jelentek neki semmit és arra játszik, hogy hátha elfelejtem és lassan elkopik a dolog.2018. jan. 10. 09:05
1/7 anonim válasza:
Hát, erre sajnos csak azt lehet mondani hogy igen, nem akar semmit. Ha akarna, akkor nem így viselkedne, ennyire egyszerű.. keress másikat. :)
3/7 anonim válasza:
Törődj bele haver,lesz másik hamarabb mint gondolnád és elfelejted.
Mellesleg örülj,hogy ilyen "szép" visszautasítást kaptál és nem rázott le szemétmódjára.
4/7 A kérdező kommentje:
De ezt szeptember elején mondta, több, mint 4 hónapja, és még mégis minden nap beszélünk, meg ír. Ha meg én nem írok, akkor leszid, hogy miért nem írok. Próbáltam, kerülni, nem írni, hátha, akkor könnyebben elfelejtem, meg ő is és, akkor elkopik a dolog és mindenki járja a maga útját. De akkor megkapom a magamét, hogy miért nem írok, meg, hogy nekem kellene keresnem, hisz én vagyok a fiú.
2018. jan. 10. 14:28
5/7 A kérdező kommentje:
Még annyi, ezt elfelejtettem, hogy a legrosszabb, hogy ha bármilyen szögből arra terelem a szót, hogy mi van akkor köztünk, akkor azért haragszik, hogy miért hozom fel ezt mindig. De én szeretném tisztázni, hogy ha már semmi esélyem, akkor el kell kezdenem más csajokkal ismerkedni, de azt se szeretném, hogy ezt anélkül tenném, hogy vele megbeszéltem, mert nem szeretnék vele veszekedni, meg haragban elválni. Ha mást megismernék, tudom az lenne, hogy én vagyok a rossz és miért tettem ezt vele, és örök haragban elválnánk, amit nem szeretnék, még akkor sem, ha egyébként se beszélünk többet.
2018. jan. 10. 14:34
6/7 anonim válasza:
Szimplan baratkent tekint rad, azert beszel veled minden nap es utasitott vissza szepen. Bar, csodalkozom hogy birja, ha folyton ezzel a kerdeseiddel zaklatod.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy zaklatom. Párszor megkérdeztem, de rájöttem, hogy felesleges, inkább nem szólok. Elbeszélgetünk és kész. Lesz, ahogy lesz.
2018. jan. 10. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!