Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ilyen esetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Szoval a most 13vagyok a baratom pedig 18 masfel honapja vagyunk egyutt. Eloszor rosszul ereztem magam a nagy korkulonbseg miatt de mar nem annyira. Mivel en teltebb lany vagyok a baratom pedig nem az ezert ha vele vagyok nem erzem jol magam. Neha ugyerzem hogy csak kihasznal vagyis nem ugy tunik es masok is aztmondjak hogy nagyon szeret de nemtudom. Nagyom szeretem szoval szakitani nem szeretnek de mar elgondolkodtam ezen.

2018. jan. 8. 20:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet h magadnak nem tetszel de neki attól még tetszhetsz. Csak fogadd el
2018. jan. 8. 21:56
 2/2 padaman válasza:
Van egy bizonyos kor, ami felett a korkülönbség nem annyira mérvadó. De te ebben az esetben még nagyon nem érted el azt. Nagyon mások a szükségletei egy 18 és egy 13 éves embernek. Lehet hogy ez másfél hónap alatt még nem ütközik ki rajtatok, de idővel ki fog. És nem gondolom, hogy egészséges ha egy 13 éves lány 5 évvel későbbi igények szerint van benne egy kapcsolatban. Nagyon sok olyan lányt láttam akik a te korodban úgy viselkedtek mint ha 6-7 évvel már idősebbek lennének. És ez, ha nem is az egész életedre de a következő 10 évükre biztos hogy nagyon rossz hatással volt. Keress valakit, aki olyasmire vágyik amire még te vágysz, de ne mások vágyainak tegyél eleget.
2018. jan. 11. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!