Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez csak féltékenység lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak féltékenység lenne?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 17 éves lány vagyok, és a barátom akivel távkapcsolatban élek 23 éves. Immár 10 hónapja vagyunk együtt, és van egy kis problémám. Előre leszegezném hogy nem vagyok különösebben féltékeny típus. Szóval, a barátomnak van egy lány "haverja" akivel nem is igazán találkozik, mert messze lakik. De folyton beszélgetnek, és a lány az egyértelművé tette számomra hogy tetszik neki a barátom. A barátom is tudja ezt, de valamiért nem érdekli.. Egyszer találkoztam vele én is, és a szemem láttára "flörtöltek" egymással, amit először nem akartam elhinni, de aztán a barátom is benyomott egy olyan szöveget, hogy biztos tudod te is azt az érzést amikor egy lány úgy néz rád.. nem tudsz ellene mit tenni, belemész a játékba.. :D Én persze kiakadtam.. Ez elég régen történt. De most is minden nap írogatnak, és biztos vagyok benne hogy még most is, pedig éjfél van.. Velem sokkal kevesebbet beszél mint vele. Pedig állítólag engem szeret.. És mindig azt mondja a lányról hogy ő nem a típusa, nem elég okos bla bla bla.. ( De ha így lenne, akkor régen nem hajtott volna rá) :D . Ő azt mondja hogy túlzásba viszem.. Csak túlzottan féltékeny vagyok.. A barátommal 2 hetente találkozunk mert máshol tanul, de egyébként ugyan abban a városban lakunk. ( plusz infó) Szóval szerintetek tényleg csak a féltékenység lenne? Vagy ha ez tényleg komoly lehet akkor mit tehetnék ellene??

2018. jan. 6. 00:02
 1/7 Zoli780806 ***** válasza:
Rúgd ki.
2018. jan. 6. 00:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Megtenném, ha nem szeretném. :D
2018. jan. 6. 00:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Én helyre akarom ezt hozni.
2018. jan. 6. 00:24
 4/7 anonim válasza:
Többet beszélget vele mint veled?
2018. jan. 6. 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem nagyon hinném hogy helyre lehet hozni.
2018. jan. 6. 18:31
 6/7 anonim válasza:
Mondd a barátodnak, hogy válasszon vagy te vagy a másik lány
2018. jan. 6. 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon toleráns vagy. De egy párkapcsolatban vannak határok. Nekem például, ha egy fiúbarátomnak barátnője lesz, és a lányt zavarja hogy mi nagyon jóban vagyunk, nem esik nehezemre visszább venni. Meg tudom érteni hogy egy lánynak nehéz elfogadni a lány barátokat, és nem csinálok belőle problémát, mert nem akarok ártani. Nem értem sajnos más lányok miért nem tudnak így gondolkozni.

Másrészt tiltani ugye nem helyénvaló egy kapcsolatban, de az sem hogy az egyik leszarja, ha valami fáj a másiknak. Teljesen érthető, ha elmondod a párodnak hogy neked ez rosszul esik, és tegyen valamit ezügyben. Ha ezután is tojik rá, érdemes elgondolkodni hogy miért fontosabb egy másik lány, akkor is ha barátok.

Másrészt nálam hasonló volt helyzet a volt barátomnál. Két lánybarátja is bele volt zúgva, ő csak barátként tekintett a két csajra. Bíztam benne, és a mai napig úgy gondolom, volt alapja a bizalmamnak. De a két lány már túl ment minden határon, az egyik részegen áthívta magához és megpróbált rámászni, a másik elhívta sétálni és megpróbálta lesmárolni. Egyik lány sem volt hajlandó velem találkozni hogy megismerjük egymást legalább, így arra kértem a barátomat, adja a tudtukra, hogy vagy találkoznak velem, vagy addig bizony nincs találka.(hozzáteszem, ezt két év után mondtam neki). A barátom nem rendezte a dolgot, elkezdett velük titokban találkozgatni (tök véletlenül derültek ki ezek más haverok kottyintották el), és ezután szakítottam. nehogy már hagyja valaki a párját szenvedni, ez nem egészséges. A sunnyogás pláne nem. A barátod nem fair veled szemben, és ha nem változtat ezen (mondjuk csökkenti a beszélgetést a lánnyal, befejezi a flörtölést, rendesebben megismertet titeket egymással), akkor bizony neki nem számít hogy neked ez rossz. És akkor kapja be, nem érdemel meg téged. Tényleg toleráns lány vagy, ezt pedig becsülni kéne, és tisztességesen kezelni.

2018. jan. 17. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!