Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ki mit gondol erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol erről?

Figyelt kérdés
Fiatalok vagyunk én 17 és a leendő barátnőm 15 éves. És a helyzet az hogy most fog feljönni 9. Osztályba mert sajnos általános iskolában visszafogták, viszont engem ez aggaszt mert zavar az hogy még mindig 8. Osztályba jár de ennek ellenére szeretem, csak nem tudom elképzelni most magam mellett. Kinek mi a véleménye erről? Megéri így belevágni, és ha átlagos szülőkről beszélünk, hogy fogadnák ezt a hírt?
2018. jan. 3. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Senkit nem érdekel, nem az ő hibájab, hogy visszafogták

Nem értem mit zavar téged

2018. jan. 3. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tökmindegy melyik osztályba jár ha szereted?
2018. jan. 3. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Ekkora hülyeséget sem hallottam még, hogyha őszintén szeretnéd, akkor jó magas ívből szarnál arra, hogy melyik osztályba jár. Én még azt sem szégyellném, ha esetleg többször is bukott lenne, ugyanis az intelligencia nem jegyekben mérendő. Az is lehet értékes ember, aki nem teljesít kiválóan az iskolában. Jó, nyilván nem repdesnék az örömtől, de ettől függetlenül ugyanúgy szeretném, mint eddig. Egyáltalán nem számítana, hogy milyen az átlaga, ha egyébként az egész lénye teljesen lenyűgöz. Sajnálom a csajt. Az igaz szerelemben nincsenek korlátok, se kifogások, szóval ez is csak azt bizonyítja, hogy manapság már tényleg nagyon könnyen dobálóznak az emberek a "szeretlek" szóval...
2018. jan. 3. 23:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez így jó hogy egy részét leírtad provokatívan más részt meg van benne egy pici igazság. DE persze egy kérdéstől nem fogsz megismerni és nem fogod megérteni a helyzetem ameddig el nem magyarázok mindent ami már nem rád tartozik és magánügy. Feltettem egy kérdést, kaptam két normális választ amit megfogadtam. De látszik higy a magyar társadalom milyen, mert ítélkezni azt tud láthatatlanba
2018. jan. 4. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!