Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez valami ötlet? Nagyon fáj nekem.
Mit gondolsz mi?:(
Első barátom mindenhogy.
Csak őt nem kívánod vagy senki mást sem?
Nem lehet, hogy önbizalom hiányod van ami kihat erre a helyzetre?
Ha gondolod írj rám. Hasonló helyzetben vagyunk bár nekem az a problémám, hogy belém neveltek egy akkora szexuális gátat amit még nem sikerült leküzdenem.
#4-es vagyok.
17 éves vagyok és már a harmadik párkapcsolatomban vagyok benne, szüzen. Mind kb. egy évig vagy tovább tartott/tart. :)
Nem feltétlen szexre gondoltam, szexuális gát alatt. Azt értettem alatta, hogy egy összebújás alkalmával sem tudom mindig elengedni magam stb. De nem szeretném bővebben kifejteni, mivel most nem rólam van szó, nem én vagyok a kérdező.
Nem tartom jónak a korosztályom vagy fiatalabb tinédzserek hozzá állását a szexhez. De nem az én dolgom ítélkezni felettük.
Az sem jobb eset mikor már szinte beléd ivódott, hogy a szex- ami ugye a szeretett/szerelem egyik kifejező eszköze-bűn. Nem azt mondom, hogy csak így lehet és rögtön pár hét után megmutatni a másiknak az érzéseidet, de ez az állapot is lehet zavaró. Sőt akár fusztráló is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!