Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek túl sok fiú barátja?
Barátnőmmel mindketten 10edikesek vagyunk, és már majdnem 1 éve tart a kapcsolatunk. Sajnos elég féltékeny típus vagyok, így felettébb zavarnak a végzős fiúbarátai, akikkel úgy ismerkedett meg, hogy bepróbálkoztak nála. Ő egyből leoffolta őket, de mostmár barátokká váltak. Nem írnak neki a barátnői, hanem általában valamelyik fiú. Ezen felül az egyikkel elment autót vezetni (még nem vezetett, szóval miért ne) a másikkal olyan programokat csinált ami a srácnak simán randi lehetett volna (2esben fagyi stb.)
Bízom a barátnőmben, de ezek k*rvára b*sszák a csőröm :/ Mit tegyek?
Ha egy csaj "klikkes" tehát olyan mint a te barátnőd azzal semmiképpen nem valami jó dolog komolyan foglalkozni.
Sok ilyen barátnőm volt már, mai fejjel ilyen lánnyal nem igazán lennék együtt max szexuálisan..a mai világban senki nem megbizható igazán, de ha egy lány még ilyen klikkes akkor inkább rakd talonba vagy keress mellé még 1-et :D
Figyelj, gondolj arra, hogy mennyi fiúbarátja van, és mégis kivel van? Veled. Megtehetné, hogy lecserél másra, de ő hozzád hűséges, téged szeret. Ne csinálj belőle nagy ügyet. Én olyan suliba járok, ahol a hallgatók 90%a fiú, tehát minden sulis ismerősöm fiú. De ettől függetlenül csak egyetlen srác van, akibe szerelmes vagyok, és ezt száz másik sem tudná megváltoztatni.
Bízz benne, és ne veszekedjetek ezen. Ha neked pedig egyszer lányhaverjaid lesznek, azt ő is értse meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!